Hebben: de 9e editie van het Omoda-magazine

Hebben: de 9e editie van het Omoda-magazine
Boordevol trends, tips, musthaves en ander fijn leesvoer.

Issue #9 - Autumn/Winter 18/19

Of je nu met alle macht vasthoudt aan de zomer óf niet kunt wachten tot het Kerst is, een nieuw modeseizoen is altijd welkom. We hebben dan ook goed nieuws, want met een nieuw seizoen is het namelijk ook weer tijd voor een nieuw Omoda-magazine! Na maanden druk bezig te zijn geweest kunnen we zeggen dat er weer een Autumn/Winter-juweeltje voor je klaar ligt. Deze 9e editie van het magazine staat niet alleen bol van hebberigmakende schoenen, tassen en andere accessoires voor komende herfst en winter, maar ook boordevol leesvoer. Nieuwsgierig? Vanaf deze week kun je het magazine ophalen in een van onze winkels bij jou in de buurt. Of hij valt vanaf volgende week bij je op de deurmat. We geven je alvast een voorproefje.


Let’s read


Issue #09, met de titel ‘The beauty of time’, telt maar liefst 97 bladzijdes. Inspiratie nodig voor komend seizoen? Dat zit wel snor. Je leest alles over streetstyle-trends voor de dames, wardrobe essentials voor de heren en speelse, stoere stappers voor de kids. Ook kom je helemaal in de herfstsferen met dé trendkleuren voor dit seizoen.

Maar er is meer. Altijd al willen weten wat die sticker onderop je schoen betekent? Na het lezen van dit magazine ben je een expert in materiaalsoorten herkennen. Ook lees je weer mooie verhalen van de gezichten achter Omoda, waaronder ons geweldige schoonmaakduo Cora & Elena. 


Shoe talk


Voor een kijkje achter de schermen bij fijn mannenmerk Panama Jack reisden we af naar Spanje. Hier gingen we mee de fabrieken in voor een bijzondere inkijk in het productieproces.

Ook gingen we op stap naar Amsterdam voor een gezellig onderonsje met de gracieuze alleskunner Holly Mae Brood. Je hebt haar vast wel eens gezien in GTST, Dance Dance Dance of als presentatrice van Concentrate. Sinds kort heeft zij schoenen ontwerpen aan haar cv toegevoegd en daar wilden wij natuurlijk alle ins en outs van weten!


Weggooien is a waste


Ben je na het shoe-shoppen nog niet moe? Bewaar dan zeker de schoenendozen, want hier kan je superleuke dingen van knutselen. Ideaal voor op een regenachtige dag met de kids of wanneer je je inner child weer naar boven wilt brengen. In het magazine worden drie knutselideeën haarfijn uitgelegd, zodat jij dit zonder enige moeite in elkaar kan flansen. 


Win, win, win!

Natuurlijk geen Omoda-magazine zonder fijne winacties. Stoere Rehabs voor de mannen, een Queen B-waardige crossbody voor de ladies en heule toffe schoenen voor de boys & girls. You’re welcome.

Krijg je al zin om op de bank te duiken met dit magazine? Er staat nog veel meer in, so make sure to get yours. Haal jouw magazine op in een van onze Omoda-winkels bij jou in de buurt of maak een Club Omoda-account aan. Als Club-member kun je je binnenkort inschrijven voor het magazine zodat je deze gratis op je deurmat krijgt. En hadden we al gezegd dat je als lid van Club Omoda ook nog eens voor extra korting op je aankopen spaart? What’s not to love. 

We zijn heel benieuwd wat je van issue #09 vindt; laat je het ons weten via social media? Heel veel leesplezier!