Happy fringe

Happy fringe
Heb je stiekem alweer heimwee naar mooie zomerdagen? Ik heb de oplossing, want een paar franjes brengen jou zo weer terug in die summer vibe.

Blijvertje

Dacht je dat fringes alleen in de zomer konden? Ik kan je vertellen, gelukkig niet. Deze trend gaat in de koude wintermaanden ook gewoon lekker door. En dat is helemaal niet gek, want van een stel gezellige franjes knapt iedere outfit op. Ook niet onbelangrijk, mijn humeur gaat het er een stuk beter van doen. Ik ben blij, en jij?

Top combi

Deze winter is het fringes en suède tijd. Dé perfecte combi. Ik hoor je denken fringes en suède? Dat is toch zomer, blote voeten en Ibiza? Maar dit duo zien we ook heel veel terug in onze wintercollectie. Suède is namelijk heerlijk zacht, warm, duurzaam en ook nog eens makkelijk te combineren. Zo kun je gaan voor de ultieme seventies look met een suède jasje en flare jeans of juist een classy chic look met een hip suède rokje. En dat natuurlijk allemaal met de allerleukste fringe shoes.   

Fringe bag

Niet alleen schoenen zijn deze winter voorzien van een rafelrandje, ook de tassen moeten eraan geloven. En dat vinden wij helemaal niet erg, want met zo’n hippe tas zitten we nog lekkerder in ons vel. Gooi ‘m over je schouder tijdens een herfstwandeling door het bos of draag hem tijdens een gezellig avondje uit. Zit jouw favoriet erbij?

Shop de leukste fringe-items:
Schoenen            tAssen