Gelukkig met Maruti

Gelukkig met Maruti
Wij worden dolgelukkig van Maruti, maar wil jij weten waar Maruti echt happy van wordt? Lees dan snel verder en maak kans op leuke prijzen.

SIMPLE BUT SIGNIFICANT

Gestipt, gevlekt of gestreept? Maruti heeft de aller-allerleukste printjes dit seizoen. De modellen zijn simpel, maar stuk voor stuk echte eyecatchers én gemaakt van het soepelste leer. Dat betekent geen zere voeten en heel veel comfortabele kilometers. Of je nu gaat voor de vertrouwde gimlets, stoere sneakers of hippe chelsea boots, elk model geeft jouw outfit een ultieme fashion boost. And good to know: de shoes hebben een extra hoog knuffelgehalte door het zachte pony hair. Ben jij al fan?

ENJOY THE LITTLE THINGS

Maruti geniet van de kleine dingen in het leven. Samen met drie bloggers reizen zij langs Amsterdam, Berlijn en Kopenhagen om op zoek te gaan naar hun little things in life that make them happy. Dit verzamelen ze in een speciale Maruti-koffer. Heb jij ook zo’n item waar je dolgelukkig van wordt? Deel deze dan op Instagram en maak kans op de reiskoffer met leuke goodies. En belangrijk, vergeet de hashtags #maruti en #enjoythelittlethings niet.

MAAR ER IS MEER…

Want bij aankoop van Maruti’s in een van onze winkels ontvang je een exclusieve goodiebag vol met little things to enjoy. Wees er snel bij, want op is op. 

Shop NU de collectie van Maruti.