Gek op Maruti

Gek op Maruti
In de zomer zijn die toffe prints al heerlijk. Nu de koudere dagen eraan komen, is het ook de hoogste tijd om ze te combineren met warme aaibare schoenen. En daarvoor moet je echt bij Maruti zijn.

AAI MIJ

Ben jij ook zo dol op zachte kussens, schapenvachtjes en kleedjes in huis die je wil blijven aaien? Hoe fijn is het dan om ook gewoon de deur uit te stappen met een schoen die graag geaaid wordt. Heb je altijd een ultiem aai-maatje bij de hand – uh voet. En als zo’n vachtje dan ook nog een gezellig printje heeft, ben ik al helemaal om. Dus als de nieuwe collectie van Maruti binnenkomt, sta ik vooraan.

GLIJPARTIJ

Als je Maruti kent, dan weet je dat de Gimlet dé klassieker is van dit hippe merk. In de zomer zie je de variant met een vlakke zool, maar voor de winter is een beetje extra grip soms niet verkeerd. Dus als je bang was voor glijpartijen met deze veterschoenen, kan niks je meer tegenhouden. Want met de grovere zool blijf jij stevig op je benen staan.  


ALTIJD GOED, ZO’N CHELSEA BOOT

Als het dan écht kouder wordt, geeft een chelsea boot nét dat extra beetje warmte. Combineren is een feestje met deze boots, ze kunnen bijna overal bij. Trek ze aan bij een hip jurkje, mooie rok of aansluitende jeans. Als je nog een stukje been zichtbaar laat onder de jeans, komen je boots extra mooi uit.

Oja, en spuit je Maruti vachtjes altijd even goed in met nano spray. Dan blijven ze ook in een plensbui jouw beste maatjes. Ook wel zo fijn voor de kleine Maruti-fans die in de plassen willen stampen.

Shop de nieuwe collectie van Maruti:

[Damesschoenen van Maruti]            [Meisjesschoenen van Maruti]