Favourites: fall/winter 2015

Favourites: fall/winter 2015
De geur van kraakvers leer, nog piepende zolen en ongekreukt papier in de schoenendoos. De mooiste tijd van het jaar bij Omoda? Dat is de tijd van new arrivals.

Terwijl heel Nederland hoopt op nog een hittegolf, kijken wij al stiekem uit naar het nieuwe seizoen. Natuurlijk niet om het weer of de korte, donkere dagen, maar om al die prachtige items die binnenkomen. Ook zo nieuwsgierig wat het nieuwe seizoen ons brengt? Bekijk alvast mijn favourites voor wat fijne inspiratie.


Sam Edelman 224,95 | Tommy Hilfiger 189,95 | Michael Kors 174,95

Klassiekers 

Ik ben groot fan van echte klassiekers. Denk het enkellaarsje, de zwarte pump en die comfy sneaker. Je weet al voor je ze draagt, dat dit dé lievelingetjes van het seizoen worden. 

What’s new?

Naast klassiekers ontdek je natuurlijk ook een hoop nieuwe dingen. Zoals het mannenschoentje, dat dit seizoen een echte comeback maakt. Nu het nog warmer is kun je deze al goed dragen. Ook de blokhak is dit seizoen favoriet. Heerlijk comfortabel en een tikkie stoer.  

Wild

We raken er maar niet op uitgekeken. Luipaard, zebra of giraffe, the animal print is here to stay. Helemaal wild worden we van deze ontzettend mooie vachtjes. 

Ontdekken

Wil je alle trends en new arrivals op de voet volgen? We houden je graag op de hoogte via social media, blogs, trends en onze inspirerende nieuwsbrief. Tot snel! 

Shop:

new arrivals