Fall shoes to fall in love with

Fall shoes to fall in love with
Dit is de ultimate shoe edit; de schoenen die je dit seizoen moet hebben.

Dit zijn de fall must-haves. Van decadente pumps tot coole boots en beauties in het meest zachte suède.

PRETTY PUMPS

De pump is een echte klassieker en daarom onmisbaar in je schoenenkast. Dit seizoen gaan we voor een naald- of blokhak of een spitse of ronde neus. Met een exemplaar in een kekke print of trendkleur als burgundy, blauw of donkergroen zit je dit seizoen meer dan goed.

FAVOURITE FLATS

Alleen chic op hakken? No way! Een veterschoen of loafer is dit seizoen helemaal flat fabolous. Geen ongemak van een hak maar wel op en top glamour. Stoer en chic met een pak en modern vrouwelijk in combinatie met een little black dress.

INSPIRING ANKLE BOOTS

Of je nu kiest voor een hippe bergschoen, coole kistjes of een vrouwelijke enkellaars, boots zijn het helemaal deze herfst. Combineer je bergschoen of kistjes met een lekkere warme dikgebreide sok die je boven je laars laat uitkomen. Wijdvallend jurkje erbij en je quasi nonchalante maar oh zo uitgedachte winterse look is compleet. Of ga voor een mooie subtiele enkellaars met hakje en combineer deze met een heuse riding pants (afgeleid van paardrijbroek maar dan een stuk charmanter). Et voilà, je preppy look c'est fini!

PRETTY SUEDE

Dit seizoen gaan we voor een laarsje in het meest zachte suède. In kleuren als grijs, zwart, burgundy of cognac maar ook in patchwork. Patchwork? Dat is die trend uit de 70's waarbij lapjes stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar worden genaaid. Nu weer helemaal hip en happening, ook in schoenenland. Combineer je laarsje met een cropped jeans, zo zie je meer van je laars of draag ze met een jurkje voor een meer chiquere outfit.