Dit zijn de schoenen die je moet hebben

Dit zijn de schoenen die je moet hebben
Ik ga, maar ik neem mee: wat ik altijd al aan schoenen wilde hebben. En geloof me, dat zijn er véél. Heel veel.

Eigenlijk schrijf ik alleen maar over leuks (schoenen dus), maar nu moet ik je vertellen dat ik gedag zeg. Ik deelde drie jaar alle ins en outs van de wondere schoenenwereld met je, maar vandaag zwaai ik af. Maar hallo, dit doe ik uiteraard niet zonder mezelf nog even te trakteren op de aller-aller-allerleukste paartjes uit de shop.
 

Ik vrees dat dit een lang afscheid wordt, want mijn wishlist is ein-de-loos. Maar ach ja, wat wil je. In die honderdzesenvijftig weken, zeshonderdvierentwintig dagen en allerleukste uren ging er veel moois door mijn handen. En dan kom je er dus achter dat je allerlei essentieels mist. Of dat een basic schoen best leuk is, maar het véél beter is om eens buiten je comfortzone te shoppen. Wat je dan krijgt? Een scala aan beautiful shoes die ik nog móet hebben.

Mijn obsessie met velvet is op dit moment een dingetje. Hoe handig is het dus dat je die van fijne boots tot een classy pump kunt bemachtigen. Ik kan trouwens ook niet zonder een hak of goed veterschoentje. Mijn discovery dit jaar is Elvio Zanon, dit merk van Italiaanse bodem is zó mooi. Op de valreep kwam de Basket Heart van Puma na-tuur-lijk nog even binnen, die in het zwart lak graag. En dan ben ik fervent aanhanger van team sneaker, chelsea boot en Timberland. Eén zekerheid in al dat schoenengeweld? Aan het einde van de dag schop ik ze uit voor een lekkere pantoffel.

Dank leuke lezers. Het was te gek om jullie up-to-date te houden over de schoenenbranche. 

Shop mijn favourites: 


shop ook:
[shop damesschoenen sale]            [damesschoenen online]