Dit vinden jullie de 5 leukste schoenmerken van het moment

Dit vinden jullie de 5 leukste schoenmerken van het moment
Inclusief de populairste schoenen. Zit jouw favoriet er tussen?

Ondanks dat de echte vrieskou nu pas van zich laat horen, hebben we de afgelopen weken al massaal onze wintergarderobe uitgebreid. Was het Black Friday, een enorme shopdrang, liefde op het eerste gezicht of hoge nood? Een echte reden hebben we eigenlijk niet nodig, al maakt de Sale het wel erg verleidelijk. Dit waren jullie favoriete merken inclusief de populairste schoenen. Zit die van jou erbij?

1. Nubikk

Nubikk is jullie grote favoriet en alweer een aantal jaar een gevestigd merk in onze collectie. Elk seizoen komen ze met een verrassende trendy, stoere collectie. De collectie bestaat altijd uit een perfecte balans tussen vrouwelijk en sportief en dat is precies waar jullie hart sneller van gaat kloppen. Ben je eenmaal gezwicht voor een paar Nubikks, dan ben je voorgoed verkocht. Grote kans dat jij als Nubikk-lover regelmatig een nieuw exemplaar aan je eigen Nubikk-collectie toevoegt. Wij geven je geen ongelijk, want ook wij van Omoda zijn dol op hun schoenen. Je spot ze regelmatig aan de voeten van onze meiden in de winkels, want ze lopen heerlijk, uur na uur na uur. Dit waren jullie favoriete modellen.

Veterboot: Nubikk | Bikerboot: Nubikk

Nubikk

2. Via Vai

Een waardige tweede plek is behaald door Via Vai. Het schoenmerk wat zowel zomers als 's winters goed in de smaak bij jullie valt en dat is makkelijk te verklaren. Via Vai is namelijk echt zo'n merk wat een duidelijke stempel weet te drukken op hun collecties. Bij een rij aan enkellaarsjes pik je gemakkelijk de Via Vai-schoen eruit. Niet alleen deze stempel sluit goed bij jullie wensen voor schoenen aan, ze weten hun eigen stijl perfect te combineren met de laatste trends van het moment. Heb jij gehoord dat slangenprint in de mode komt en had je afgezworen eraan te beginnen? Dan weet Via Vai met de subtiele verwerking van de print de trend voor iedereen gangbaar te maken. Dat kunnen wij, modebewuste én comfortliefhebbende dames, natuurlijk ten zeerste waarderen. Dit is volgens jullie de perfecte veterlaars en enkelboot voor het seizoen:

Veterboot: Via Vai | Enkelboot: Via Vai

Via Vai

3. Gabor

Gabor stelt nooit teleur. Heb je een hekel aan schoenen kopen, omdat niks goed past of lekker zit, dan is Gabor jouw redder in nood. Of je nu steunzolen hebt, brede of smalle voeten of andere redenen waardoor het kopen van schoenen lastig is, Gabor heeft de oplossing. Dankzij o.a. de uitneembare voetbedden, verschillende voetwijdtes en tussenmaten probeert Gabor er alles aan te doen om jouw voeten de beste steun te geven die ze nodig hebben. Denk daar nog een tijdloos en kwalitatief jasje (ik bedoel, schoentje) bij en je hebt in een klap de collectie van Gabor voor je. Van deze veter- en enkellaars kregen jullie geen genoeg:

Enkelboot: Gabor | Enkellaarsje: Gabor

Gabor

4. Omoda

Al jaren zijn wij, naast het inkopen van andere merken, druk bezig met het ontwikkelen van ons eigen schoenenmerk. In de eerste jaren wat voorzichtig, maar de afgelopen periodes is het uitgegroeid tot een heuse collectie die er absoluut mag zijn, al zeggen we het zelf. Tijdloze modellen afgewisseld met de hotste trends van het moment. Een Omoda-schoen is altijd een toevoeging aan je schoenencollectie en dat is ook het afgelopen seizoen weer gebleken. Het allergrootste voordeel van Omoda-schoenen volgens jullie? Ze zitten meteen lekker. Twijfelde je tussen twee paartjes, dan werd de Omoda-schoen vaak de gelukkige winnaar vanwege de soepele pasvorm. Deze paartjes vonden jullie dus niet alleen het allerleukste, ze zaten blijkbaar ook het allerlekkerst:

Veterboot: Omoda | Bikerboot: Omoda

Omoda

5. Mjus

Nummer vijf uit jullie favorietenlijst vinden wij een extra leuke. In de loop der jaren bouwen wij als bedrijf natuurlijk fijne samenwerkingen en banden op met de merken die wij al jarenlang inkopen. Mjus is een nieuweling op dit gebied, maar daarom zeker nog niet minder geliefd. Nog maar een aantal jaar hebben we deze bijzondere collectie in ons assortiment, daarom is het zo tof om te zien dat jullie er net zo weg van zijn als wij. Waarom? Misschien wist je het nog niet, maar wij werken nauw samen met het merk om de perfecte Mjus-collectie samen te stellen voor jullie. Hun collectie personaliseren wij helemaal naar jullie wensen, waardoor wij bij Omoda een exclusieve Mjus-collectie aanbieden. Hoe cool is het om dit merk nu in jullie top 5 terug te vinden. Deze twee modellen pasten afgelopen seizoen het meest bij jullie:    

Veterboot: Mjus | Bikerboot: Mjus

Mjus

Jullie favorieten zijn natuurlijk hardlopers, waardoor er helaal al wat maten niet meer beschikbaar zijn. Niet getreurd, want naast deze prachtexemplaren hebben we nog een hele brede collectie vol knapperds en misschien nog wel een mooie look-a-like van bovenstaande schoenen. Extra leuk: een groot deel van de collectie is nu afgeprijsd, dus shop jouw favoriet nu met korting. 

Veterboots  Bikerboots  Enkellaarsjes