Dear Santa

Dear Santa
Oh, dit is officieel de gezelligste maand van het jaar. Lichtjes in de stad, de geur van openhaardvuur en alle etalages vol versiering. Yep, this must be December.

Bij alle feestelijke afspraakjes deze maand verschijnen hier en daar cadeautjes van onder de boom, uit de tas of kast. Is je lijstje nog niet helemaal compleet of zoek je nog inspiratie? Ik deel met jullie mijn lijstje van de leukste grote en kleine cadeautjes. Om te krijgen of geven. Laten we maar meteen bij de dames beginnen maar spiek ook zeker even bij de heren en kids.

VOOR HAAR

Diamonds are a girls best friend en momenteel vind je heel veel mooie sieraden bij Omoda. Ik heb wat eyecatchers voor je geselecteerd die eigenlijk niet mogen ontbreken in je sieradendoos.

De sale is gestart. Had je dat al opgemerkt? Nu is het de tijd om mooie pareltjes te vinden zoals bijvoorbeeld die ene zwarte tas die je nog zocht of een clutch voor bij je happy-new-year-outfit. En die extra paar schoenen kunnen nu ook geen kwaad. Wanneer ze er nog zijn, afgeprijsd en in jouw maat... Tja, dan zijn ze gewoon voor jou bestemd. 

Voor hem

Mijn ervaring is dat deze cadeautjes altijd pas als laatste worden gekocht. Het is vaak gewoon lastiger om iets leuks te vinden voor je partner, vader, broer of beste vriend. Maar nu ik toch voor kerst elf mag spelen help ik je uiteraard graag.

Kan hij een lolletje wel waarderen of houdt hij wel van fancy socks onder zijn pantalon? Je vindt bij ons verschillende boxen van Happy Socks met 3 paar fijne sokken. Speciaal voor kerst zijn ze er compleet met zuurstok-, cadeau en sneeuwvlok print. Daarnaast kan je eigenlijk nooit fout gaan met een mooie riem afgestemd op zijn schoenen. Momenteel zijn er veel exemplaartjes in onze sale te vinden. 

Een andere leuke tip is een mooie (zakelijke) tas. Scheelt jou ook weer een lamme arm minder als je samen een dagje op pad gaat. Ontbreekt er nog een sneaker of veterschoen in zijn kast? Trek de stoute schoenen aan, tover jezelf om tot personal-stylist en steek z’n voeten in een nieuw paar.

Voor de mini’s

Speelgoed is leuk, maar schoenen zijn natuurlijk vet cool. Helemaal als het de kleine variant betreft van een paar van papa of mama. Lijken zij weer een stuk groter, duh. Dus hier wat verantwoord schoeisel op een rijtje waarmee je bonuspunten scoort:

Zo, dan ga ik nu genieten van mijn warme chocolademelk met slagroom.. Ik wens je alvast heerlijke dagen toe.

Meer inspiratie?

[accessoires]                      [giftcards shoppen]