De ultieme sneakertest

De ultieme sneakertest
Het voordeel van winkelen in de stad is dat je schoenen kunt uitproberen, dit is natuurlijk online (nog) niet mogelijk. Daarom heb ik verschillende soorten sneakers gepast om jullie een beter beeld te geven van de collectie van dit voorjaar

Eigenlijk klinkt het woord comfort heel duf, maar als die leuke schoenen die je gezien hebt ook nog eens lekker zitten, zijn ze helemaal top! Bij sneakers is comfort toch zeker belangrijk. Ik heb gelet op het comfort van de zool, het loopcomfort en natuurlijk op de looks (mijn smaak).

Converse 

69,95 


Deze Converse sneaker voel je bijna niet tijdens het lopen. Dit komt door de soepele textielstof, waar het merk bekend om staat. Door de ronde neus heb je ook genoeg ruimte aan de voorkant van de schoen. De zool van de sneaker is soepel tijdens het lopen en is normaal van dikte. Vooral het kleurtje is lekker fris en zomers dat natuurlijk gelijk aanspreekt.

Diesel 

99,95


De Diesel sneaker sluit mooi aan de voet aan, dit komt ook doordat het stof ietwat dikker en steviger is gemaakt. De zool is fijn dik en heeft een goede demping dat zorgt voor een super loopcomfort. Het zijn opvallende, hippe en neon-kleurige sneakers die jong en oud kunnen dragen.

Guess 

119,95


De Guess sneakers lopen heel luchtig en lijken het lichtste van allemaal. De zool is normaal van dikte en soepel. De felle kleuren roze en oranje plus het patroontje maken de sneaker bijzonder.

Pantofola d’Oro 

129,95 


De sneakers van Pantofola d’Oro zijn het stevigste van allemaal. Hierin worden je voeten aan alle kanten verstevigd tijdens het lopen. Dit komt door het wat stuggere materiaal waarvan de schoen gemaakt is. De zool is eveneens stevig, maar minder soepel die de rest van de schoen bij elkaar houdt. De sneakers hebben een basic kleur, maar door het glimmende gedeelte aan de zijkant van de schoenen stralen ze ook fashion uit.

Via Vai 

169,95


Deze Via Vai sneaker lijkt op de Diesel sneaker. Ze lopen ook uitstekend door de soepele maar toch stevige materialen en zool. Aanvullend is de kleur van de sneaker bij elke outfit te combineren en juist de schubben geven een bijzondere look.

Als ik een sneaker zou moeten uitkiezen zou ik gaan voor de Diesels. Ze liepen echt heerlijk en de gele kleur past precies bij de neontrend van dit voorjaar. Als je nu niet zo wilt opvallen, maar wel een hippe en fijn lopende sneaker wilt hebben zijn de Via Vai sneakers aan te raden. Uiteindelijk ligt het er maar net aan waar je het meeste waarde aan hecht. Welke van deze vijf sneakers zou jij kiezen: Ga je voor het comfort, de looks of beide?