De stijl van Maxima

De stijl van Maxima
De vorstelijke schoenenstijl van onze koningin.

Beeldschoon is ze, onze koningin Maxima. Het liefst zouden wij al haar schoonheidsgeheimen willen weten. Of eigenlijk, nog beter, haar van top tot teen willen copy-pasten. Met een kijkje in haar schoenencollectie kunnen we in ieder geval een poging wagen om in haar schoenen te staan, letterlijk gezien dan hè. 

Pump it up

Onze prachtige koningin is niet alleen een natural beauty, maar ook een enorme powervrouw. Ze is zeker op modegebied een frisse wind in het Koninklijk huis. Dankzij haar fashionstatements, smaakvolle kleding en liefde voor Nederlandse ontwerpers is ze een vrouw naar ons modehart. Het is bijna jaloersmakend hoe werkelijk álles haar staat. Van oogverblindende jurken van o.a. Mattijs van Bergen tot het bekende jasje van een oude PTT postzak van Jan Taminiau.

Outfit: Josh V | Pumps: Notre-V

Al deze pareltjes verdienen natuurlijk een schoen die hier niet aan onderdoet. De pump is haar favoriet. Vaak met een aardig hoge naaldhak en anders met een wat dikkere hak. Ze heeft voor elke outfit wel een passend paar in haar kast staan. Van hard blauw tot nude tinten of met een bijpassende print, de pump is haar absolute nummer één. 

Bekijk alle pumps

Nette sandalette

Vind je Mode (koningin) Maxima, zoals ze ook wel genoemd wordt, niet op pumps, dan zijn het wel prachtige sandalettes. Een stijlvolle match tussen een pump en een sandaal. Wederom die hoge naaldhak, wat perfect bij haar vrouwelijke, maar krachtige imago past. 

Outfit: Josh V | Sandalen: Notre-V

Bekijk alle sandalen met een hoge hak

Een slippertje op zijn tijd

Dat onze koningin Maxima niet vies is van een fashionstatement weten we maar al te goed. Het is dan ook onze koningin die meerdere malen te zien is in eenzelfde outfit of één van haar dochters die goedlachs een fotoshoot doet in een Zara kledingstuk. Toch kwam het slippertje van Maxima, letterlijk natuurlijk, voor velen als een verrassing. Niet iedereen kon het waarderen, maar als íemand dit simpele schoentje weet te rocken, is het onze beeldschone Maxima wel.  

Jurk: Second Female | Slippers: Notre-V

Bekijk alle slippers

Van welke schoenen krijg jij het Maxima-gevoel of op welke schoenen voel jij je de koning te rijk? Show ze ons op Instagram of Facebook met de #omodakoningin en wie weet featuren wij wel jouw vorstelijke paar op onze Insta Stories.