De perfecte schoenen voor Koningsdag

De perfecte schoenen voor Koningsdag
Volgende week donderdag is het Koningsdag en daar hoort natuurlijk een geschikte outfit bij. Nog geen idee wat je aan moet trekken? Geen paniek, wij hebben alvast de mooiste schoenen en accessoires voor je op een rijtje gezet.

Het is bijna Koningsdag, één van de leukste feestdagen van het jaar. Lekker dansen op een festival, rondstruinen op een vrijmarkt of een heerlijk stukje varen. 27 april is het altijd en overal gezellig. Ik hoor je nu denken: hartstikke leuk, maar what to wear? Geen paniek, wij hebben alvast de mooiste schoenen en accessoires, in royal-waardige rood, wit en blauw, voor je op een rijtje gezet.

ROOD

Kies voor een rood accent, zoals een rode tas of oorbellen. Of ga voor een rode schoen en combineer deze met marineblauw en denim, de perfecte match.

WIT

Wit is de frisse en neutrale zomerkleur die sowieso al niet mag ontbreken in jouw schoenenkast. Kies voor een witte sneaker en match deze met een rechte blauwe pantalon en gestreepte items. Perfect voor koningsdag en daarna ook nog heel fijn om verder te dragen. Of ga voor een witte tas, zoals een backpack. Superhandig om al je spullen tijdens kingsday in mee te nemen.

BLAUW

Blauw past bij jou en is al helemaal perfect voor Koningsdag. Ga voor een blauw accent zoals een zonnebril, ketting of bandana. Draag de bandana bijvoorbeeld in je haar of om je nek, helemaal hip. Of kies voor een blauwe loafer of sneaker, lekker comfortabel maar toch stylish.

Iedereen alvast een hele fijne Koningsdag!

SHOP OOK: