De leukste tassen van het seizoen

De leukste tassen van het seizoen
Ja, het is een cliché maar iedere mooie vrouw verdient een mooie tas. Zo’n tas waar je iedere outfit een oppepper mee geeft en die je elke dag weer blij maakt. Bekijk hier de vier trends die van jouw garderobe een feestje maken.

KNAPZAK

De bucket bag steekt dit seizoen met kop en schouders boven alle andere tassen uit. We spotten de buideltas bij de grote sterren en alle grote merken hebben er minstens één in de collectie. Je begrijpt, deze zomer ben je nergens zonder deze knapperd. Kies je voor de poederroze tas van SuperTrash, het kleine formaat van Unisa of de glimmende Maripé?   

SHINE BRIGHT

Als echte eksters gaan we dit seizoen op zoek naar alles met glitter of glim. En weet je wat zo handig is aan deze eyecatching kleur? Je combineert het supermakkelijk met andere kleuren. Je toch wat saaie zwarte look wordt opeens een stuk spannender met zo’n metallic tas en je zomerse pasteloutfit ziet er meteen niet meer zo heel lief uit. 

FLAPPENTAP

Hij is waanzinnig mooi, klassiek én zakkenroller-proof. Je draagt ‘m crossbody dus handjes in de lucht en is duidelijk één van de tassen die voorop loopt in de parade. We hebben het hier over de zadeltas. De tas met flap vind je in kleur, zwart, minimalistisch of met veel pracht en praal.

LADYLIKE STUFF

De pastelkleuren van a tot z, 50 tinten wit, heel veel nude en hier en daar wat zuurstokroze. Oh, en vergeet de korte hengsels en bloemenprint niet. Op en top vrouwelijke tassen maken hun comeback dit seizoen. Trakteer jezelf dus op een mooie tas van Ted Baker, Calvin Klein, Michael Kors of Liu Jo.   

Verdien jij een mooie tas? Shop ze hier:
[Clutches]            [Schoudertassen]            [Handtassen]