De kleuren van volgend seizoen

De kleuren van volgend seizoen
Elegant zwart, stijlvol blauw, verschillende kleuren rood, winters bruin en natuurlijk alle 50 tinten grijs. Met deze kleuren zie jij er deze winter op en top uit.

Zuiver zwart

Zeg je winter, dan zeg ik zwart. Deze kleur is al jarenlang de favoriet van heel veel vrouwen. En ik geef ze gelijk, want met zwart kun je alle kanten op. Combineer een vleugje vrouwelijkheid met de juiste hoeveelheid casual en je bent klaar om te gaan. 

Briljant blauw

Ondanks dat zwart bij veel mensen op nummer één staat, weet ik zeker dat donkerblauw dit seizoen terrein gaat winnen. De kleur wordt steeds dieper en intenser en dat betekent heel veel chique en stijlvolle looks. Hoogtepunten uit de collectie: de prachtige lange laars van Evaluna, de stoere chelsea boots van Floris van Bommel en de elegante pump van Peter Kaiser.  

Boordevol bordeaux

Deze prachtige kleur liet zich vorig jaar al even zien, maar dit seizoen kunnen we er niet omheen. Bordeauxrood is vrouwelijk, smaakvol en heeft een prachtige herfstachtige uitstraling. Voeg overdag wat lichte kleuren toe voor een beetje frisheid en creëer ‘s avonds een mooie femme fatale outfit met een paar enkellaarsjes

Geweldig grijs

Een kleur die je met alle andere kleuren uit dit rijtje perfect kan mixen, is grijs. En daar hoef je zeker geen grijs muisje voor te zijn. Grijs is sterker dan ooit en combineert het mooist met wat opvallende kleuren als mosterdgeel of bordeauxrood. 

Beter bruin

Klassiek, veelzijdig en sinds lange tijd weer een echte een trendkleur. We hebben het hier natuurlijk over bruin. Misschien niet de gezelligste kleur die je kan bedenken, maar mix en match verschillende tinten bruin met elkaar en je hebt zo een verrassend lookje te pakken.  

shop:

Damesschoenen