De kleuren van dit seizoen

De kleuren van dit seizoen
Zachte pastelkleuren, alle kleuren blauw, verschillende tinten groen, zomers wit en natuurlijk de prachtige nude-tinten. Dit seizoen wordt een grote kleurenexplosie.

BONT EN BLAUW

Iedereen die gek is op blauw opgelet, want deze zomer wordt jouw zomer. Donkerblauw, babyblauw, jeansblauw of marineblauw, met blauw zit je gewoon goed. Combineer ze met elkaar voor die ultieme blauwe look. Gaat dat je iets te ver? Blauw doet het ook fantastisch met nude, wit of zalmroze.

PINK PASTEL

Deze winter was het poederroze al niet weg te slaan uit de etalages en dat is dit seizoen niet anders. Van prachtige pumps van Peter Kaiser tot sportieve sneakers van Michael Kors. Alle zachtroze schoenen en tassen vliegen als zoete broodjes over de toonbank.

GROENTJES

Prachtig op een zongebruinde huid en übermakkelijk te combineren. We hebben het natuurlijk over de kleur groen. In de nieuwe collectie spotten we weer heel wat leuke groene items, van mint tot khaki en van olijf tot mos. Wat is jouw favoriet?

INTO THE NUDE

Een kleur die je werkelijk waar met alle kleuren kan combineren en perfect is voor een stijlvolle classy look is nude. De neutrale kleuren creëren een minimalistisch en supervrouwelijk beeld. Combineer nude met een opvallende kleur of ga juist all the way voor een ton-sur-ton look.

MAXIMAAL WIT

Even geen zin in al dat kleurengeweld? Ga dan voor wit. Deze kleur is clean, basic en toch opvallend. De witte sneaker is en blijft een must-have, maar ook zonder een hip wit veterschoentje ben je dit seizoen nergens. 

SHOP JE KLEUR uit de nieuwe collectie:
BLAUW          ROZE          GROEN          NUDE          WIT