De gloednieuwe Omoda giftcard

De gloednieuwe Omoda giftcard
Een cadeau dat altijd past? Onze giftcard is in een gloednieuw jasje gestoken en dus extra leuk om te geven, te krijgen of uit te geven.

Schoenen, een tas of accessoire, het blijft lastig kiezen voor familie, vrienden of je lief. Probleem opgelost, want geef de Omoda giftcard en je hebt alles in één. Met de nieuwe chique geschenkverpakking is de giftcard echt een feestje om te krijgen. En geef je ‘m cadeau, dan krijg je bij een giftcard vanaf EUR 20,- een hele leuke Omoda-koffiebeker voor jezelf (op=op).

Keurig kaartje

Een cadeautje wordt extra leuk met een persoonlijk kaartje. Ook daar hebben we aan gedacht. Bij iedere giftcard krijg je een bijpassend kaartje, waar jij je liefste wens of groet op kwijt kan. Deze kaartjes zijn er voor iedere gelegenheid: Zomaar, Gefeliciteerd, Fijne Feestdagen of Liefs. 

In de pocket

De Omoda giftcard is tijdelijk alleen verkrijgbaar in onze winkels. Ben je de gelukkige ontvanger van een giftcard? Kom dan lekker shoppen in een van onze mooie winkels. Woon je niet in de buurt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je een vervangende kortingscode voor de online Omoda shop geven.

Toch op zoek naar een ander cadeau? Ik heb de leukste gifts voor je uitgekozen. Kijk ook even bij de tassen en accessoires, daar vind je heel veel moois. 

 

Shop alle gifts:

ACCESSOIRES    TASSEN