De favourites van fall/winter 2016

De favourites van fall/winter 2016
Terwijl de zomer eindelijk is losgebarsten, storten wij ons alvast op de nieuwe collectie. En dat is er één met juweeltjes van de bovenste plank, kan ik je verklappen. Let’s take a look.

Natuurlijk hopen we massaal dat de zomer nog even blijft. Maar diep vanbinnen weten we het: het najaar komt, vroeg of laat. En dan kunnen we maar beter goed voorbereid zijn. Daarom presenteer ik je maar al te graag mijn favourites van dit najaar.

Stoer & stylish

We houden beide benen aan de grond, met onze voeten gehuld in de stoerste exemplaren. Western boots, biker-laarsjes of kistjes, ze horen stuk voor stuk thuis in je schoenenkast. Hou je van vrouwelijk? Draag ze dan met een jurkje of rok.

Zwart op zwart

Het staat er zwart op wit, zwart is het nieuwe zwart. Van de zool tot de veters, all black is de trend. Makkelijk, want bij iedere najaarsoutfit draag jij gewoon je favoriete zwarte paar.

Zij leve hoog

Laarzen van een hoger niveau winnen terrein en wat zijn ze mooi. Een elegant paar net onder de knie of lekker over de top met overknee boots. Maak alvast een plaatsje vrij in je kast, want de lange laars wil je hebben.

Blij met bruin

Van cognac tot chocoladebruin, denk aan de diepste tinten bruin en je bent verliefd. Laarsjes, sneakers, boots, tassen, allemaal zijn ze in een bruin jasje gehesen. En dat vinden wij leuk, want het is een welkome afwisseling tussen al dat zwart.

Ik kan nog even doorgaan, want de lijst met favourites is dit seizoen oneindig. Laat je weten wat jouw lievelingspaar is? 

Laat je inspireren:

[New Arrivals]