De Amayzine x Omoda lunch

De Amayzine x Omoda lunch
Kennen jullie Amayzine al? De editors van deze allerleukste site zijn ongeveer net zo verslaafd aan schoenen als wij, dus je begrijpt: alleen maar liefde.

Al die liefde voor schoenen moet je vieren en dat deden we afgelopen vrijdag met een lunch. Niet zomaar een lunch, maar een Amayzine shoe lunch en een Omoda shoe party in één. Het recept voor een feestje en dat zag er zo uit.

Recept voor een schoenenfeestje

Men neme allemaal gezellige Amayzine winnaressen, 6 selected items van Omoda door May-Britt Mobach en Liesbeth Rasker en een heerlijke, healthy lunch op het Amayzine HQ. Wat krijg je dan? Stiltes, want het eten is zo lekker. Draaiende hoofdjes, want die mooie schoentjes staan te lonken aan het hoofd van de tafel. En één grote run, op het moment dat de eerste winnares een geweldig laars over haar voet schuift als startschot.De selected items waren de aanstichter van al die schoenengekte. Editor Liesbeth koos natuurlijk voor haar favoriete chelsea boots en May-Britt werd op slag verliefd op Michael Kors. Nou ja, op zijn laarzen dan. Maar ook de bordeauxrode laarsjes van Unisa, zandkleurige Clarks, fantastische NSMBL Icon Collection pumps en all-time klassieker Stan Smith schoven bij de lunch aan. Ik bedoel maar, dit was toch wel het perfecte gezelschap voor een geslaagde middag.