De 4 herentrends van winter 2018/2019

De 4 herentrends van winter 2018/2019
Met welke schoenen maak jij komend seizoen indruk?

Nette schoenen 

De donkere, koude winterdagen kunnen wel wat kleur gebruiken en dit jaar is het aan de mannen om daar voor te zorgen. Alltime favourite Floris van Bommel is ook komende winter weer terug met een aantal kleurrijke exemplaren. Nieuw in onze collectie is het Rotterdamse Mascolori, een merk speciaal voor mensen die het anders zien en bovenal anders doen. Voor de durfallen onder ons is dit hét merk van komende winter, wij zijn in ieder geval groot fan. 

 

Extra tip van de meester: match je nette schoenen met een bijpassende riem om een nóg betere outfit te creëren. 

 

Chelsea-boots

“London calling to the faraway towns” mag dan wel in 1979 geschreven zijn door punk rock legends The Clash, maar gaat nog altijd op. Ook komende winter zal de Chelsea-boot namelijk weer volop te zien zijn. Deze schoen werd populair rond de sixties en al snel geassocieerd met Londen’s King’s Road in de wijk, je raad het al, Chelsea. Voor komende winter hebben we de gestroomlijnde ontwerpen van Hugo Boss en opvallende Floris van Bommel’s in de collectie. Draag ze naar kantoor onder een pak of casual onder een mooie jeans of broek met een sweater. 

 

Technical sneakers 

Sneakers mogen natuurlijk nooit ontbreken. Sportswear merken Puma en Nike zijn nog altijd frontrunner in sneakertrends. De technical sneakers zijn geïnspireerd op industriële en futuristische elementen. Draag ze onder een jeans waarvan je de pijpen iets oprolt om je sneakers op te laten vallen. 

 

Stoere veterboots

Trendy mannen opgelet, veterboots worden het helemaal dit seizoen. Van extra grof tot heel verfijnd, er is voor iedere man een passend paar. Draag ze met een wat nauwer toelopende broek of je favoriete jeans die je dan aan de onderkant een slag omdraait. Extra tip: strik de veters niet helemaal tot boven toe, maar laat bijvoorbeeld de bovenste twee vetergaten of -haakjes vrij. Dat zit niet alleen lekkerder, het staat ook nog eens leuker. 

 

Met deze vier trends in het achterhoofd kan het shoppen beginnen. Zorg dat je komende winter helemaal het mannetje bent met boots, kleurrijke schoenen of een paar mooie sneakers.

New arrivals heren