Buitenspelen doe je met deze kinderschoenen

Buitenspelen doe je met deze kinderschoenen
Speel jij ook het allerliefste buiten? Het weer zit niet altijd mee, maar met deze kinderschoenen staat niets je meer in de weg.

Je voelt de koude wind langs je oren en bij iedere stap die je zet, worden je tenen kouder. Zo kunnen de boys en girls natuurlijk niet buitenspelen. Binnen zitten is ook geen optie, want daarvoor is buitenspelen véél te leuk. Dus of het nu regent, sneeuwt of heel koud is, kids willen naar buiten. Met deze kinderschoenen kunnen zij alle weersomstandigheden aan.

Regen + laarsjes = regenlaarsjes

Na een grote stortbui is het heerlijk om even naar buiten te gaan. Een middagje naar het bos met het gezin of even naar de speeltuin. En natuurlijk kom je dan regenplassen en modderpoelen tegen. Van de ene plas in de andere plas springen, is natuurlijk hartstikke tof. Maar je wilt geen natte sokken en de kinderschoenen worden er ook niet mooier op. De oplossing? Je pakt regen en laarsjes samen en je hebt… juist, het perfecte regenlaarsje.

Frozen

Het kwik ligt rond het nulpunt. De winterse temperaturen voel je aan alle kanten, van je oren tot aan je tenen. Wist je dat kou begint bij je voeten? Met deze heerlijke warme boots heeft jouw kleine man of jongedame daar zeker geen last meer van. Nu nog een dik pak sneeuw en buitenspelen wordt écht leuk deze winter.

Na regen komt…

Op die heerlijke zonnige winterdagen zijn sneakers de nummer 1 voor kinderen. Een paar stoere, schattige of grappige sokken erin en ze zijn klaar om naar buiten te gaan. Met deze sportieve schoenen zijn ze ready to run. Wedstrijdje?

Nog een laatste tip om de kinderschoenen zo lang mogelijk mooi te houden: Spuit de schoenen goed in met een vuil- en waterafstotende spray. Zo kunnen de kids onbezorgd heerlijk buitenspelen.

SHOP NU:

JONGENS    MEISJES

SNEAKERS