Anna Nooshins mannenpanel #1

Anna Nooshins mannenpanel #1
Schoenentrends voor vrouwen, wat vinden mannen daar nou eigenlijk van? Anna Nooshin test het met haar mannenpanel.

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Een welbekende uitspraak die de grote verschillen tussen man en vrouw weer moet geven. Ook op het gebied van schoenensmaak zitten mannen en vrouwen niet altijd op één lijn. Wat vinden mannen nou eigenlijk van al die schoenentrends voor vrouwen? Anna Nooshin vraag het haar mannenpanel bestaande uit Danny, Twan en Thierry.

schoenentrend 1: slide

Bij vrouwen is de slide ondertussen aardig bekend, maar voor mannen is het geven van een naam aan deze schoen al lastig genoeg. Volgens de mannen is het een tijger-instap-slip-schoen en verrassend genoeg wordt deze toffe schoen ruim voldoende beoordeeld. Danny is meteen enthousiast en vindt hem erg vet, Twan weet nog niet zo goed wat hij ermee aanmoet en Thierry ziet zijn vriendin er al in lopen. Wanneer uiteindelijk ook bij Twan de schoen gaat leven en hij beseft dat zo'n schoen dé eye-catcher van een outfit kan zijn, is hij om. Een 3-0 eindstand voor de Omoda slide, dus rock ze vol zelfvertrouwen, dames!

schoenentrend 2: schoenZOlen van raffia, touw en kurk

Natuurlijke materialen verwerkt in schoenen zijn deze zomer hot. Deze stunning sandalen van Fred de la Bretoniere zijn daarom helemaal on-trend. Wat de mannen hiervan vinden? Kort samengevat: 's zomers en sexy. Ideaal voor het aankomend festivalseizoen. Twan ziet ze al helemaal voor zich onder een mooie wijde pantalon en Thierry vindt de schoenen perfect voor zijn iet wat kleinere vriendin die met deze sandaal lekker kan smokkelen met haar lengte. Alleen maar lof voor deze knapperds. Dames opgelet, natuurlijke materialen krijgen een GO. 

schoenentrend 3: loafers

Loaferliefde wordt onder de vrouwen alsmaar heviger. Maar kunnen mannen deze trend ook waarderen? Nou en of. Ze slaan de spijker dan ook onmiddelijk op zijn kop wanneer ze de loafers plaatsen in een zelf omschreven business casual chic trend. Ze noemen het beestje zelfs bij de naam en vinden ze ook nog eens hartstikke hip. Net als de vrouwen vindt Anna's mannenpanel dat de loafer zowel casual als chic gedragen kan worden. Mannen blij, vrouwen blij, wij zeggen: loaferliefde rules. 

schoenentrend 4: lace up 

Schoenen met extra lange linten, veters en andere koorden zijn niet weg te denken uit het schoenenbeeld van 2017. Of het nu een ballerina, een sandaal of een pump is, je wikkelt de koorden om je enkel of je kuit en je outfit is meteen af. Vrouwen weten er wel raad mee, maar snappen de mannen het ook? Niet echt, althans, niet in het begin. Is het slangenprintje met de blokhak en de koorden net iets te veel voor ze? Het kan volgens hun twee kanten op gaan. Of het staat heel goed of heel fout. Pas als ze zien dat je de koorden mooi om de enkel moet wikkelen, geven ze zich over. Lace up is mooi. Zeker bij een mooi kuitje.

eindstand mannenpanel


De mannen hebben gesproken en er is een eindoordeel geveld. De zilveren loafer van Omoda is de absolute favoriet van het mannenpanel. Ben jij benieuwd naar de andere schoenen die zijn beoordeeld en de nummers twee en drie van de mannen? Bekijk dan de hele video hier:

[Anna Nooshins mannenpanel #1]
Video Anna Nooshins mannenpanel #1

Shop ook:

[Nieuwe collectie dames schoenen]