And the winner is: Omoda

And the winner is: Omoda
Na een succesvol ‘Omoda 10 jaar online’ feest en de aankondiging van onze nieuwe winkel in Amsterdam blijft het feestgeruis klinken bij Omoda. Omoda wint twee awards bij de uitreiking van de Shopping Awards 2017.

In Grand Hotel ter Duin ging gisteravond het dak eraf. De jaarlijkse Shopping Awards werden uitgereikt en vele webwinkels vielen in de prijzen. Ook Omoda was aanwezig en zat in de strijd voor de publieksprijs Shopping Award XL in de categorie Schoenen en voor de juryprijs Excellence Award in de categorie Fashion & Lifestyle. Beide prijzen gingen met ons mee naar huis en dat zorgt voor een lang aanhoudende feeststemming binnen het bedrijf.

Shopping Awards XL

Toen rond zes uur Omoda als winnaar van de Shopping Awards XL in de categorie schoenen werd uitgeroepen, kon ons geluk niet op. Het is een hele eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen, aangezien deze te danken is aan iedereen die op Omoda gestemd heeft. Jullie hebben je blijk van waardering getoond wat betreft onze bezorging, het makkelijke bestellen en onze klantenservice. Wij willen al onze stemmers daarom ook heel erg bedanken.

Omoda viert feest en dat delen we graag met jullie. Daarom krijgt elk Club Omoda member 100 credits cadeau. Wij gaan nog even een mooie plek voor onze Awards bedenken.