Alleen maar nieuwe sneakers

Alleen maar nieuwe sneakers
Sneakers zijn altijd een goed idee en nieuwe sneakers al helemaal. Maar nu zag mijn oog vanmorgen toch wel hele fijne, vlamnieuwe exemplaren in de online shop.

Favourites

Weet je wat ik het aller-aller-leukst vind aan de sneaker? Dat het niet uitmaakt wat voor stijltje je hebt of welk type je bent, want er is al-tijd een ontwerper die er een fraaie sneaker bij bedenkt. Zo zijn de Converse All Stars mijn allerliefste favourites. Zie je Anneke? Dan zie je Stan Smith, of in ieder geval de Adidas-variant. En Amber neemt bijna ieder seizoen een awesome paar van Michael Kors mee naar huis, ook al denkt ze dat we dit niet zien.

ALERT

Sneakers shoppen staat standaard hoog op mijn to do-lijstje, maar ik kreeg vanmorgen de allergrootste alert. Zonder bijbedoelingen, uiteraard, snuffelde ik nietsvermoedend rond tussen de nieuwe arrivals en wat zag ik daar? Sneakers, heel veel nieuwe sneakers. Kijk, ik kan me normaal prima inhouden. Maar niet als het gaat om heerlijk-zittende-knappe-nieuwe-sneakers. Niet gek toch? En om het voor jou extra relaxed te maken, hier een voorproefje van al dat leuks.happy sneaker shopping allemaal: 


SHOP: 
SNEAKERS          NIEUWE COLLECTIE          SALE