5x de kleuren van 2017

5x de kleuren van 2017
Benieuwd naar de kleurentrends van 2017? Lees snel verder en shop jouw favoriete kleuren bij elkaar.

Het jaar is net begonnen en er is nu alweer bekend wat de kleuren voor komende seizoenen zijn. Geloof het of niet, maar er zijn mensen die altijd bezig zijn met het nieuwste van het nieuwste

Riverside

Riverside is een heldere kleur blauw en kan ook vergeleken worden met jeansblauw. De kleur is erg mooi en neigt naar paars. Deze kleur zal veel te zien zijn komende seizoenen. Hoe je deze kleur schoenen combineert? Met een donkere jeans zit je altijd goed. Kies voor een rustige kleur trui en een sjaal waar de riverside-kleur in terugkomt.

Sharkskin

De naam zegt het al: de kleur van de huid van een haai. Het is een donkere kleur grijs die je veel terug zal zien dit seizoen. Je combineert hem makkelijk met andere grijstinten, zwart en metallic of felle kleuren als mosterdgeel.

Dusty Cedar

De kleur van cederhout dat naar het roze neigt. Deze kleur kan ook vergeleken worden met rood en oud-roze. Je combineert deze kleur met bordeauxrood, grijs en beigetinten. Kies dit seizoen eens voor een opvallende sjaal in deze kleur en match hem met je schoenen.

Potter’s Clay

De rode kleur van natte klei. Een mengelmoesje van steenrood en cognacbruin. Deze kleur is typerend voor de herfst. De kleur combineer je komend seizoen met oranje, blauwtinten en ook met geel. Probeer ook eens een tas of riem in deze kleur en je loopt er gegarandeerd hip bij.

Warm Taupe

Taupe komt elk jaar wel weer terug. Volgens experts is het eigenlijk grijs-bruin met een beetje roze erin. Deze kleur is mooi voor de herfst en winter, maar kan ook mee naar de lente en de zomer. Warm taupe is makkelijk te combineren met lichte en felle kleuren. Combineer deze kleur in de winter eens met gebroken wit of een andere bruintint.

Shop:

Dames laarzen Omoda    Dames enkellaarsjes Omoda