5 x outfit versus schoen met Anna Nooshin

5 x outfit versus schoen met Anna Nooshin
Op zoek naar ‘an outfit a day’? Anna Nooshin showt de leukste looks én schoenen van Omoda.

Adidas

Fly high met Adidas. Je kent de Adidas Superstar vast wel in de lage variant, maar Anna gaat dit seizoen voor de hoge versie. Ideaal voor op de frisse dag en het zorgt voor de perfecte balans tussen sportief en netjes met je wollen, knitted jurkje.  

Cowboys

Howdy, ga jij voor de stylish variant van de cowboy look? Dat doe je met deze leuke laarsjes van Bronx, een flared jeans én een geruit overhemd natuurlijk. Anna combineert haar look met een kleine-maar-fijne clutch.

Velvet

Oh, als je du moment ergens niet omheen kunt in modeland, dan is het om de velvet-trend. Anna draagt haar blauwe velvet pumps casual, maar met een chique twist. Ideaal voor een dagje kantoor, maar je trekt ze ook uit de kast als je tot de kleine uurtjes danst in je newyearseve-outfit.   

Glamour boots

We just love de combi stoer en glam en Anna gelukkig ook. Trek je oudevertrouwde Levi's uit de kast en je geeft je jeans een shinende knipoog met de boots van Guess. Ook leuk: draag ze naar je kerstdiner bij een little black dress. 

jeans ons jeans

En last but not least gaat Anna voor jeans on jeans in combinatie met een mooie enkellaars van het nieuwe merk Elvio Zanon. Ben je benieuwd naar deze magnifieke studded laars? Kijk dan snel de video op het YouTube-kanaal van Anna Nooshin. 

Shop ook: 

koop damesschoenen online    koop damessneakers online