4x mooi mannenmerk

4x mooi mannenmerk
Mannen, nog op zoek naar een prachtig paar schoenen? Tip: kies voor één van deze topmerken.

FLYING DUTCHMAN

Modebewuste mannen opgelet. Het van oorsprong Brabantse Van Lier ademt verstand van schoenen. Ze vliegen de wereld over op zoek naar het beste leer en dat merk je aan dit merk. Mooi materiaal, details en designs waar over nagedacht is.

OP Z’N TIMBERLANDS

De stoere enkelboot is het paradepaardje van Timberland. Logisch, want met de leren boots trotseer je elk type weer. Handig, maar dat is natuurlijk niet alles. Dit robuuste design is never out of time. Stap jij het najaar in met de populaire yellow boot of ga je voor een karakteristieke aardetint?

CHIC DE FLORIS

Hou je van stijlvol, jong en kwaliteit? Dan ga je voor Floris van Bommel. Floris zijn bet bet bet bet bet overgrootvader maakte in 1734 de eerste schoenen binnen de familie. De broers Reynier, Pepijn en Floris staan als negende generatie aan het roer. De techniek van al die jaren? Die vind je terug in de schoenen, maar dan natuurlijk wel met een flinke dosis design van nu.

ITALIAANS TEN TOP

Italië maakt de schoenen en schoenen maken de man. Dat weet Giorgio als geen ander. De creaties van het Italiaanse merk zijn elegant, maar met lef. En je bent gewaarschuwd, want mannen die gaan voor dit unieke staaltje Italiaans design zijn niet meer bij het merk weg te slaan.

Shoppen maar:

benieuwd naar het hele magazine? lees hem hier.