3x de perfecte hak

3x de perfecte hak
Een top notch hoge hak? Simpel, die is dus van Unisa. En deze drie wíl je absoluut aan jouw collectie toevoegen.

Hoe moeilijk is het om de ideale hoge hak te vinden? Zó moeilijk inderdaad. Maar Unisa is je grote redder, want laten zij nou de expert in high heels zijn. Daar krijg je dus een chique pump van, maar ook de beste basic enkellaars. En dat allemaal op de perfecte hakhoogte, die óók nog eens lekker loopt. Oké, nu hou ik op hoor. Kijk zelf maar.

1. ELEGANT

Deze tien centimeter aan knapheid krijgt exact dát cijfer. Echt, dat gladde leer en het allerzachtste suède zorgt ervoor dat ik met twee paar naar huis ga. Is niet erg, want die franjes aan de één en de tijdloosheid van de ander wil ik toch allebei. Zeker als het de befaamde Unisa-pasvorm heeft.

2. ROBUUST

Op zoek naar een fijne hak voor bij je favoriete jeans of onder die fijne knitted sweater? De ferme hak van Unisa geeft je hoogte én een flinke dosis stevigheid. Kijk, we like. Je figuur staat stante pede in stand hak, maar door de brede hak loop je als een zonnetje.  

3. MIDI

De midi is een lifesaver, maar ook een trendsetter. De stevige, halfhoge hak van Nasin geeft je een seventies vibe. Maar met het design van Tuyo scoor je letterlijk en figuurlijk punten, want het geeft je look pure power. En dat allemaal ultracomfortabel, als dat geen match is?

EN DIT DRAAG JE BIJ DIE NIEUWE HEELS

Een feestje is het, die nieuwe hakken. Maar het dak gaat er pas af als je ook nog even die nieuwe tas van Unisa in de pocket hebt. Ga voor ton-sur-ton of kies voor contrast, dát maakt je outfit extra interessant.

NOG MEER UNISA VOOR JOU ÓF DE KLEINE MEID:

Unisa