3 x waarom je Timberlands moet hebben

3 x waarom je Timberlands moet hebben
De klok krijgt dit weekend een zwieper, ik heb het al minstens een week koud en van die regen word ik verdrietig. De oplossing? Ik geef mezelf Timberlands cadeau.

3 x IK WIL TIMBERLANDS

Ja, dit is absoluut het seizoen: ik ga aan de Timberlands. Als er één blaadje van een boom ploft, dan staan deze fijne boots met stip op numero één op mijn wishlist. Al vier jaar lang, iedere herfst en zonder uitzondering. Mijn besluit staat nu dus vast, dit jaar neem ik ze mee naar huis. Wil je weten waarom? Ga daar maar eens goed voor zitten, want dat leg ik je graag haarfijn uit.

1. HET IS EEN PLAATJE VAN EEN PARADEPAARDJE

De yellow boot, wie kent ‘m niet? Deze gele classic van Timberland staat altijd voor je klaar. Een typisch gevalletje van: he’s got your back. Natuurlijk is het paradepaardje ook present in een mooie natuurtint, maar heb je de zwarte al gezien? Lekker no-nonsense en stoer. Jouw ideale partner in crime voor de nonchalante dag.

2. IK TROTSEER DAT WEER

Dit weekend moedigde ik blij en enthousiast mijn broertje aan bij de marathon. Lees: in de regen en kou, zonder geschikte schoenen. Tussen mijn uitbundige kreten en geklap door zag ik iemand met warme voeten op Timberlands. Als je koude en natte voeten hebt, dan herken je mensen met warme voeten aan die gelukkige grijns rond hun mond. Geen grapje. En die grijns wil ik dus ook als ik weer een plensbui op mijn dak krijg.

3. GROTE HIPHEIDSFACTOR

Alle autoriteiten op het gebied van fashion slaan je ermee om de oren: het rijglaarsje moet op de wishlist dit seizoen. Keek jij ook op het gemak naar een fijne show op de catwalk? Hoppa, daar was het rijglaarsje. Sloeg je nietsvermoedend een magazine open? Jawel, daar had je weer zo’n fijn exemplaar of paar. Mijn advies? De rijglaarsjes van Timberland, te leuk om te laten staan. 

wat is jouw favoriet?

TIMBERLANDS