12x witte sneakers

12x witte sneakers
Ook dit seizoen mag ik weer in mijn handjes klappen, want de witte sneaker blijft. Van Adidas tot Michael Kors en van hoog naar laag, de keuze is reuze. Bekijk snel de knapste 12 uit de collectie.

Sneakers en ik zijn een perfecte combi. Het liefst stap ik iedere dag met zo’n heerlijk comfortabel en hip modelletje de deur uit. En eerlijk gezegd heb ik geen gebrek aan witte sneakers, maar mijn motto luidt: van witte sneakers heb je nooit genoeg.

GOUWE OUWE

Oud wil ik ze nog niet noemen, maar goud absoluut wel. Je hebt er, kleine gok, minstens één van in je kast staan, er gaat geen maand voorbij dat je ze niet draagt en ze zijn nog altijd supertof. Ik heb het hier natuurlijk over de geliefde Stan Smiths, All Stars en Superstars. Het gouden trio onder de witte sneakers. Heb je er nog geen in je collectie? Shop ze dan maar snel hieronder. 

VAN HOOG NIVEAU

De plateauzool doet mij aan de seventies denken, maar ook in het jaar 2016 grijpen we weer even terug naar die vrolijke tijd. De grove en wat hogere zolen zijn namelijk terug van weggeweest. Vorig seizoen spotten we ze al onder verschillende laarsjes en pumps, maar vanaf nu zijn ze ook volop te vinden onder mijn lievelingsschoeisel. 

IN EEN NIEUW JASJE

Ben jij wel in voor een beetje verandering? Dan heb ik drie leuke verrassingen voor je in petto. Adidas komt namelijk met een hoog Superstar-model. Hoog? Ja, hoog. De bekende strepen, zool en neus zijn gewoon hetzelfde, het is alleen een hoger model. Numero dos is de witte sneaker van Converse. Dit keer helemaal voorzien van luchtige gaatjes. De laatste verrassing is de klittenbandsluiting van Diesel. Klittenband gaan we dit seizoen wel vaker zien, dus als je voorop wil lopen in sneakerland moet je deze beauties snel shoppen. Succes gegarandeerd. 

COLOR AND SHINE

Een heel witte schoen saai? Geen probleem, de witte sneakers knallen dit seizoen ook met gekleurde achterkantjes en zilveren vlakken. Zo heb je net dat extraatje te pakken en voldoe je toch aan de witte sneakertrend. Durf nu nog maar eens te zeggen dat een witte sneaker saai is.

SHOP:

SNEAKERS    ADIDAS