De Omoda giftcard

Leuk om te geven of te krijgen, nog leuker om uit te geven: de Omoda giftcard. Hier vind je alle informatie over onze cadeaukaart. 

Met de omoda Giftcard geef je een cadeau dat altijd past

Schoenen of een tas cadeau geven, waarom niet? Online kun je je bestelde schoenen als cadeau laten bezorgen en ook in de winkel pakken we ze graag als cadeau in. Maar: schoenen en tassen zijn vaak afhankelijk van een persooonlijke smaak. Voor wie graag een cadeau geeft dat zeker in de smaak valt, is een Omoda cadeaukaart een ideaal cadeau.

Voor moederdag of als verjaardagscadeau

Met schoenen, een tas of accessoire maak je iedereen blij, dus de Omoda Giftcard is ook een ideaal cadeau voor je tante of zus. Idee voor de attente man: geef een ontbijt op bed vergezeld met een Omoda cadeaubon.
Niet alleen vrouwen houden van schoenen, ook mannen gaan graag met mooie stappers over straat. Dus ook aan je vriend of broer is de Omoda cadeaubon goed besteed.

De giftcard is verkrijgbaar in de bedragen: EUR 10, EUR 15, EUR 20 of EUR 50.

 

Personaliseer je Omoda cadeaubon met een gratis cadeauverpakking

De Omoda Giftcard zit verpakt in een chic cadeaudoosje. Kies een gratis kaartje waarop jij je persoonlijke boodschap kwijt kan. Kies bijvoorbeeld voor een Zomaar-, Gefeliciteerd-, Liefs- of Fijne Feestdagen-kaartje.

De Omoda Giftcard shop je online of in één van onze winkels.

Omoda giftcard

Een Omoda giftcard gekregen?

Dan is het nu tijd om nieuwe schoenen, een tas of accessoire te shoppen. Inleveren is makkelijk: vul de code op de achterzijde van de cadeaubon staat, online in de checkout in of lever je cadeaukaart in bij het afrekenen in de winkel. Zoek een Omoda schoenenwinkel bij jou in de buurt.

Voorwaarden

  • Het saldo op de kaart is te besteden op de gehele collectie schoenen, tassen en accessoires van Omoda en is niet inwisselbaar voor geld.
  • De cadeaukaart heeft geen waarde totdat deze wordt besteed in één van de filialen of online shop van Omoda.
  • De Omoda giftcard is beschikbaar in verschillende bedragen: EUR 10,-, EUR 15,-, EUR 20,- en EUR 50,-.
  • Het saldo op de kaart is onbeperkt geldig en kan niet in delen worden gebruikt. Het resterende saldo kan eventueel wel in contanten worden uitgekeerd.
  • Omoda is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Omoda cadeaukaart. Omoda zal in de genoemde gevallen het saldo niet uitkeren of verrekenen.

 

knop giftcards

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies