Fiamme sneakers

Fiamme sneakers

We hebben op dit moment geen Fiamme sneakers.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Fiamme sneakers

Er perfect uitzien en de hele dag ontspannen rondlopen? Fiamme sneakers zorgen er voor. Ze zijn speciaal voor jou gemaakt. Jij als lover van trendy sneakers zult je geen moment onzeker voelen met de prachtige Fiamme ontwerpen aan je voeten. De modellen worden in allerlei kleuren gemaakt. Grijs, bruin, zwart of wit, je hebt het gewoon voor het uitkiezen. Ook glimmende sneakers van Fiamme vind je in onze collectie.

Op welk moment van de dag je deze sneakers ook draagt, ze passen altijd bij je outfit. Dit komt door de zelfstandige uitstraling die de modellen hebben. Ze trekken heel gemakkelijk de aandacht naar zich toe. Op die manier toon jij hoe goed jouw kijk op hip design eigenlijk is.

Fiamme is een heel jong label en bestaat pas sinds 2015. Het design vertoont onmiskenbaar Italiaanse trekken, maar de sneakers worden in het Belgische Antwerpen door Elisa Mol ontworpen. Het minimalistische Italiaanse design pikte zij op in de stad Florence waar zij studeerde. De modellen zijn stuk voor stuk gemaakt van een uitstekende kwaliteit leer.

Fiamme sneakers zitten op je werk de hele dag lekker. Draag er trendy strakke jeans boven of een leuke rok. Ook tijdens je vrije weekend voel jij je uitstekend als je op Fiamme modellen rondloopt. Ga je een avondje uit, dan staan deze ontwerpen aan je voeten helemaal te gek. Kies snel het paar uit dat het beste bij jou past!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies