Dubarry accessoires

Dubarry accessoires

Hou jij van de Ierse countrystyle? Maak dan je outfit af met Dubarry accessoires. Behalve een landelijke stijl biedt dit label uit Ierland hoge kwaliteit door het gebruik van duurzame materialen. Kijk maar eens in het assortiment van Omoda!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Accessoires made by Dubarry

Get the look met de accessoires van Dubarry. Een speciale collectie functionele modellen die het leven aangenamer maken. De schoonheid van dit merk en het gevoel voor design maken van jou een echte fashionista.

De schoonheid van Dubarry vind zijn oorsprong in de Franse Madame du Barry. Een echte schoonheid van adelijke afkomst. Wanneer je de accessoires ziet is de overeenkomst direct zichtbaar. Kwaliteit en schoonheid komen op speciale wijze samen tot mooie exemplaren. In het gehele proces van design tot het werkelijke product wordt dit opgenomen. Met grote zorg worden de materialen uitgekozen waarna ze in een speciaal proces worden samengevoegd. De unieke accessoires zijn hiervan het resultaat.

Accessoires zijn onmisbaar om een look geheel tot uiting te laten komen. Voor iedereen is het wel duidelijk wat het kan doen met de outfit die je draagt. De sokken van Dubarry zijn hier een mooi voorbeeld van. Met grote zorg zijn de hoogwaardige materialen samengesteld die tot een comfortabel resultaat leiden. De warme sok die prettig zit is een van de must-haves voor de modeliefhebber. Inmiddels werkt het merk zorgvuldig samen met partners en heb jij het voordeel dat dit in onze online shop te is te vinden. Maak ook jouw collectie af met de accessoires van Dubarry en ervaar het gevoel van luxe. Met behulp van een groot assortiment maak jij straks de garderobe compleet.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies