Blauwe Sandalen met sleehak voor dames

Blauwe sleehakken kunnen altijd en overal. Omoda heeft een schitterende collectie voor dames met veel verschillende modellen. De blauwe espadrille sleehak is nog altijd hot, maar ook andere sleehakjes komen voorbij. Kies uit verschillende vertrouwde merken in mooie materialen. Je ziet dat er ook een ruime keuze is in de verschillende hoogtes van de sleehak. Vind hier jouw favoriete model.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Sandalen met sleehak voor dames, een elegante keuze

Dames die wel een elegante indruk wil maken, maar genoeg hebben van stiletto's, zouden sleehakken echt moeten overwegen. Nog steeds zie je er goed uit, nog steeds benadruk je je vrouwelijke elegantie. Je gunt jezelf gewoon iets meer draagcomfort. En met die mooie blauwe kleur, daar weet je wel raad mee.

Blauwe sleehakken zijn dankbaar te combineren

Over het algemeen wordt wel eens gezegd dat sleehakken minder goed passen bij formele gelegenheden en in een zakelijke omgeving. Dit is beslist onwaar, zeker als je ze aanschaft in een blauwe kleur. Blauw wordt geassocieerd met professionaliteit en ambitie. Als je ze combineert met een zakelijke rok of een nette pantalon, kan de blauwe kleur, mits smaakvol gekozen, een aanwinst zijn. Donkerblauw is een kleur waarmee je altijd goed zit en met felle of lichte blauwtinten kun je benadrukken dat jij creatief bent en goed weet hoe je ambitie en creativiteit combineert.

Sleehakken laten dames comfortabel lopen

Vooral dames die wat kleiner van formaat zijn of die de vorm van hun benen beter willen laten uitkomen, kiezen voor hakken. Hoge hakken hebben wel een nadeel. Zeker als je het niet gewend bent, voelen ze instabiel en is de kans op ongelukjes als verzwikkingen iets groter. Sleehakken bieden hier uitkomst. Je profiteert nog steeds van het effect op je lengte en de vorm van je kuiten, maar je hebt meer oppervlak tijdens het lopen. Dit maakt sleehakken voor dames die veel lopen tot een verantwoorde en nog steeds elegante keuze."

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies