omhoog

Palladium dames

Palladium voor dames staan symbool voor een avontuurlijk leven, waarbij niets je in de weg staat om alles te ontdekken. Stoer en tegelijkertijd trendy onderstrepen deze elke gewenste look. Heerlijk in de zomer, onmisbaar in de winter.
Dames

Filters

Het merk Palladium werd al in 1920 opgericht. Op dat moment produceerden zij vooral banden voor de luchtvaartindustrie. Het bedrijf breidde snel uit, maar kreeg na de Tweede Wereldoorlog te maken met een crisis, doordat er geen markt meer was voor de band

Het merk Palladium werd al in 1920 opgericht. Op dat moment produceerden zij vooral banden voor de luchtvaartindustrie. Het bedrijf breidde snel uit, maar kreeg na de Tweede Wereldoorlog te maken met een crisis, doordat er geen markt meer was voor de banden. Ze besloten zich ergens anders op te richten en kozen toen voor schoenen. Dat is de reden dat je in de modellen van dit merk nog steeds een krachtige robuustheid terugziet. De producten van Palladium voor dames zijn trendy en eigentijds. Daarnaast zijn de items duurzaam en comfy dankzij de gebruikte materialen. De rubberen zolen geven goede grip en bieden voldoende steun aan de enkels. De modellen zijn goed sluitend, waardoor ze fijn aanvoelen in het dragen. Deze tijdloze items van Palladium mogen niet ontbreken aan de garderobe van modebewuste dames. In de collectie van Omoda vind je diverse modellen in een uitgebreid kleurenpalet. Zo wordt het heel eenvoudig om een model te vinden dat past bij jouw favoriete outfit. Bij Omoda vind je allerlei hippe artikelen voor dames van het merk Palladium. Een bestelling vanaf EUR 50,- wordt gratis verzonden. Daarnaast is het ook mogelijk om binnen 30 dagen kosteloos te retourneren, wanneer het artikel bijvoorbeeld niet naar wens is of de maat niet juist is. Geniet van de klasse van de damesschoenen van Palladium!