Merel by Frederiek mode accessoires dames

Met de Merel by Frederiek dames accessoires kies je gegarandeerd voor unieke eyecatchers die je niet overal zomaar tegenkomt. Als jij op wilt vallen met de leukste trends, dan kan je vinden wat je zoekt in ons aanbod van dit frisse merk.

We hebben op dit moment geen Merel by Frederiek mode accessoires dames.

  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Avondbezorging door PostNL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Hartverwarmende accessoires vind je bij Merel by Frederiek

Merel by Frederiek is een relatief jong merk, dat in 2010 werd opgericht door de Nederlandse Frederiek Waninge. Ze stelde zich niet alleen tot doel om mooie accessoires voor dames te ontwerpen, maar ook om de wereld een stukje mooier te maken. Frederieks zusje Merel is namelijk meervoudig gehandicapt. Dit zusje vormde haar grootste inspiratiebron bij het ontwerpen van de accessoires voor dames. Elke tas of portemonnee is dan ook voorzien van een klein muntje, waarop het gezichtje van Merel staat afgebeeld.

Een tas van Merel by Frederiek koop je dan ook niet alleen voor jezelf! Van elke aankoop gaat 5% naar de Merel Munt Foundation, een stichting die uitjes organiseert voor meervoudig gehandicapte kinderen. Zo draag je door deze accessoires te kopen actief bij aan een betere wereld.

Naast een prachtige bedrijfsfilosofie biedt Merel by Frederiek ook nog eens een collectie boordevol verrassingen. De accessoires zijn volledig afgestemd op de zelfbewuste en dynamische dames van vandaag. Van de elegante en eigenzinnige Girl About Town Bag tot de sportieve Sporty Girl Bag. Of wat dacht je van de veelzijdige Nifty Woman Bag? Hierin kun je essentiële spullen meenemen, naar welke gelegenheid je ook gaat.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies