Converse boots

Converse boots

Ben jij ook graag streetwise? Shop dan nu je stijl met Converse! Dit Amerikaanse merk verwierf faam in de basketbalwereld, maar al snel werden de enkelboots overal populair. Geen wonder, want ze bieden je al het comfort dat je nodig hebt.

We hebben op dit moment geen Converse boots.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Combineer kwaliteit & uitstraling met Converse boots

De Converse boots zijn al jaren must-haves voor dames en heren. Sinds de oprichting in 1908 is dit merk overal ter wereld namelijk erg populair geworden. De unieke stijl die typerend is voor de Converse boots, maar ook de goede kwaliteit hebben hier zeker aan bijgedragen.

In de beginjaren van Converse had men een heel ander doel voor ogen. De All Star werd oorspronkelijk namelijk ontworpen voor basketballers om betere jumpshots te kunnen maken. Deze trok echter een veel grotere doelgroep aan dan alleen deze sporters, waardoor Converse een merk werd dat ook casual gedragen kon worden. Hierdoor zijn de enkelboots van Converse nog steeds erg herkenbaar in het straatbeeld van nu. De unieke uitstraling van dit merk past bij iedere outfit, omdat je zelf bepaalt welke stijl je wilt uitstralen. Individualiteit is dan ook een begrip dat typerend is voor de Converse boots. Naast het bekende design ontbreekt de goede kwaliteit ook niet. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de beste materialen om de enkelboots zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de uitstekende kwaliteit en de bijzondere uitstraling zijn de enkelboots van Converse te dragen voor verschillende gelegenheden. Hierdoor zijn het echte eyecatchers geworden die een toevoeging zijn aan jouw outfit.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies