Collonil onderhoudsartikelen

Collonil onderhoudsartikelen

Voor een goed verzorgde look kun je geen vieze vlekken of een vale uitstraling van je leren of suède items gebruiken. Met Collonil onderhoudsartikelen hou je alles in goede conditie en gemakkelijk schoon. Je koopt ze bij Omoda.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Collonil biedt alles wat materialen wensen

Om je items van leer, suède of andere materialen in goede staat te houden, heeft het verzorging nodig. Als je nu bang bent, dat je uren moet poetsen om het leer weer blinkend te krijgen en het suède als nieuw, wees dan gerust. Met de onderhoudsartikelen van Collonil is het een fluitje van een cent. Zo heeft dit merk spuitbussen waarin je in no time een optimale reiniging voor elkaar krijgt. Ook kun je met diverse onderhoudsartikelen zorgen voor meer comfort. Doen je voeten bijvoorbeeld pijn na een tijdje lopen? Misschien knelt jouw schoeisel? Met een van de speciale spuitbussen maak je het leer soepeler, waardoor het makkelijker rekbaar is. Of misschien geeft de voering af? Ook dat los je op met de onderhoudsartikelen van Collonil.

Behalve voor verzorging en reiniging heeft Collonil allerlei spuitbussen voor materiaalbescherming. Hiermee maak je bijvoorbeeld gladleer, suède, nubuck en hightech-materialen water- en vuilafstotend. Of misschien heeft het leren oppervlak zijn glans verloren? Met één van de onderhoudsartikelen van Collonil tover je deze gewoon weer terug. Als je het assortiment met moderne onderhoudsartikelen van Collonil ziet, kun je bijna niet geloven dat het bedrijf al meer dan een eeuw oud is. Dat is ook meteen de succesformule van dit merk: het combineert pure vakmanschap met moderne technieken. Het resultaat is een collectie handige en hoogwaardige middelen voor reiniging en verzorging.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies