Collonil accessoires

Collonil accessoires

Collonil accessoires zijn een helpende hand in het verzorgen van jouw kostbare schoenen. Borstels helpen je om de verzorging makkelijk te maken. En nieuwe veters geven je footwear nieuwe glans. Kijk in ons assortiment in de online shop.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Maak materiaal blij met het assortiment van Collonil

Collonil heeft allerlei effectieve en handige accessoires die de inhoud van je schoenenkast in topconditie houden. Het merk werd in 1909 in Berlijn opgericht en heeft daardoor alle tijd gehad om aan een uitgebreid en hoogwaardig assortiment te werken. Hierin vind je producten die speciaal gemaakt zijn voor de verzorging van bepaalde materialen. Hierbij kun je denken aan leer en suède, maar ook aan hypermoderne en kunstmatige stoffen, zoals hightech-materiaal. Verder biedt Collonil alles voor een veilige, eenvoudige en effectieve reiniging van deze materiaalsoorten. Met de accessoires van Collonil kun je dus je schoenencollectie en tassenverzameling een echte

vernieuwingskuur geven. Of zorg gewoon dat ze er altijd goed uit blijven zien door ze regelmatig te verzorgen.

De accessoires van Collonil zijn in meer dan 82 landen verkrijgbaar. Ook in Nederland kun je terecht voor allerlei producten van dit label. Naast accessoires voor het verzorgen en reinigen, heeft Collonil ook artikelen waarmee je schoeisel makkelijker aantrekt of afsluit. Al me al maakt dit merk het leven met een volle schoenenkast een stuk eenvoudiger en goedkoper. Met wat meer aandacht en de accessoires van Collonil hoef je namelijk je schoenenverzameling niet meer zo vaak te vernieuwen.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies