Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Clarks

Clarks is Britse schoenmode op z'n best! Uitmuntende pasvormen zijn bij ieder model van het merk gevangen in een fashionable design dat de hand van topontwerpers verraadt. Bij Omoda vind je de nieuwste footwear van dit stylish label!
Clarks

De geraffineerde eenvoud van Clarks

Echte Clarks aan je voeten, wie wil dat niet? De familie Clark uit Engeland is al actief in de business sinds 1825, toen James en Cyrus Clark een model ontwierpen dat ze Brown Petersburg noemden. Deze was comfortabel en modieus. De passie voor schoenen komt tot uiting in vele prachtige modellen. Wie kent niet de Desert Boot, bedacht door Clarks in 1950? Het is deze stijl die Clarks zo beroemd heeft gemaakt in de hele wereld: casual, comfy en smart. 

De filosofie van Clarks 

Clarks zijn heel Engels in die zin dat ze, hoewel in de eerste plaats elegant,  ook wel een beetje extravagant zijn. Opvallend op een onopvallende manier, dat is de filosofie. In de eerste plaats valt de altijd perfecte kwaliteit op. De manier waarop het merk net iets stijlvoller is, is onnavolgbaar en te danken aan het unieke design. Echte stijl zit in eenvoud maar dan wel geraffineerde eenvoud. Het is wat Engelsen understatement noemen.

Combineer je Clarks met jouw garderobe 

Clarks veterschoenen werken bijzonder goed onder een zakelijke outfit en zorgen voor de uitstraling die hoort bij succes. Maar ook voor een avondje uit kun je hier terecht en zeker weten dat je 100% slaagt. Sommige mensen kiezen zelfs eerst hun Clarks en dan de rest. Dat is wat je noemt echte klasse. Kies snel jouw favoriete paar uit en vergeet ook niet eens bij onze Clarks sale te kijken.