Bunnies laarzen

Bunnies laarzen

Met Bunnies haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar kan je kleine meid ook nog eens goed voor de dag komen. Vrolijke kleuren, degelijk materiaal en ze zitten heerlijk. Laarzen om nog heel lang plezier van te hebben.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Bunnies laarzen: terug van weggeweest

Bunnies helpen kinderen op een hippe en verantwoorde manier hun eerste stapjes te zetten. Zo kun je de hele wereld aan, en sta je voor de rest van je leven stevig in je laarzen. Op vijftienjarige leeftijd trokken de broers Emiel en Ton de stoute schoenen aan. Ze besloten solide kinderschoentjes te gaan maken. Aanvankelijk kozen ze voor de naam Benjamino. Dat zette de fans direct al op het verkeerde been: niemand geloofde nog dat de laarzen uit Kaatsheuvel kwamen. Zulke degelijke en hippe modellen moesten immers wel uit Italië afkomstig zijn! In de jaren 70 besloten de broers het merk Bunnies op te richten. Deze stappers waren het antwoord op de vraag naar verschillende breedtematen. Het resultaat was een gekte die geen grenzen kende. Heel Nederland liep weg met de vrolijke en kleurrijke Bunnies. Geen wonder, want ze zitten ook zo lekker!

Vandaag zijn de Bunnies laarzen voor meisjes nog altijd een begrip. Want wie zegt dat degelijk kinderschoeisel niet hip kan zijn? De laarzen van dit merk bewijzen al vele jaren lang het tegendeel. In tijden waarin de veranderingen je om de oren vliegen, is het een weldaad om de vertrouwde Bunnies steeds opnieuw uit de kast te kunnen halen. Maak bijvoorbeeld kennis met de fraaie laarzen van dit merk. Oude, vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Bunnies is weer helemaal terug van weggeweest!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies