Zomerschoenen van Red-Rag die je moet hebben Rubriek: Tips

Red-Rag sandalen

Op zoek naar een merk met precies de key items die je moet hebben dit seizoen? Red-Rag heeft het, van een clean model sneaker tot een sandaal met plateau. 

ZONNIGE SNEAKERS

Alleen maar liefde voor sneakers, van simpel en strak tot de good old runner. Een seizoen zonder nieuwe sneakers is ondenkbaar. Tenminste, dat vind ik en dat breng ik graag op iedereen over. Het is dikke mik tussen mij en de sneaker in het zilver en zwart van Red-Rag. Het is een runner, maar met een goede knipoog naar de sportschoen. En daar loop ik dan dus letterlijk en figuurlijk mee weg. I like!

3x looks Red-Rag

BEST OF BOTH

Op de eerste dag zon van het jaar, ben ik een gelukkig mens. Ik zit het liefst de hele dag met mijn snufferd in de zon en ondertussen klik ik alle zomerjurkjes mijn mandje in. Zo’n verhaal. Maar er is één essentieel onderdeel in mijn zomerhysterie: de sandaal. Ik hou van hoog, laag, met bandjes, franjes en nu ook van de sandaal met sneakerzooltje. Want hoe leuk is dat? Een typisch gevalletje ‘best of both worlds.’

Red-Rag

LOVELY LOAFERS

Red-Rag hield het niet bij sandaaltjes, want die witte zool is me een leukerd onder een loafer. Die moet je trouwens hebben, want deze klassieker staat weer bovenaan de schoenenpikorde. De designers van Red-Rag doopten ze in een laagje pastel met wat metallic on top. Als je me zoekt, dan ben ik op stap met m’n loafers. 

wat is jouw favoriet?


SHOP:
RED-RAG

lees ook:
stapel op shabbies          de schoenen- en tassentrends voor spring/summer 2016

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies