Zomerhits in de sale Rubriek: Tips

Zomerhits in de sale

Luchtige slippertjes, comfortabele sneakers, zonnige sandalen en natuurlijk een mooie sleehak. Wil jij deze schoenen ook het liefst in drievoud in je kast? Dan is het nu de perfecte tijd om te shoppen. Wij hebben alvast de grootste zomerhits mét korting voor je op een rij gezet.  

Route du soleil

Ben jij in augustus te vinden aan de playa van Spanje, plage van Frankrijk of het strand aan de Zeeuwse kust? Dan mogen een paar zomerse slippers niet ontbreken. Met de slippers van Gabor was het meteen al dikke mik, maar de flipflops van Havaianas en Ted Baker verdienen ook een ereplekje in je summer closet. 

Zomerhits in de sale - slippers

Voet aan grond

Sneakers zijn volgens mij de beste schoenen die er bestaan. Het zijn je beste vrienden tijdens een dagje shoppen, heerlijk comfortabel tijdens die lange reis en ze geven iedere outfit een sportieve knipoog. De nummer één favoriet is en blijft de witte sneaker, maar een vrolijk kleurtje of metallic paar zal je zeker niet misstaan. 


Zomerhits in de sale - sneakers

Soft breeze

Bootje varen, cocktails drinken en lekker soezen in de zon? Dan zijn jij en de espadrille een perfecte match. En of dat nog niet perfect genoeg is, heb je ook nog volop keus. Wat dacht je van de gehaakte versie van Toms, de glimmende van Sam Edelman of die met plateauzool van Calvin Klein?


Zomerhits in de sale - espadrilles

shop nog meer leuke zomerhits:


shop:
Sale           Dames slippers

Dames espadrilles          Dames sneakers

lees ook:
nike: just shop it          kleine voeten? dit zijn de tips

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies