What to pack: Tips voor jouw holiday Rubriek: Tips

What to pack

Een heerlijke vakantie in het verschiet tijdens de feestdagen? Wij helpen je de beste schoenen-inpak-keuzes te maken.

In de sneeuwOok al fluiten met deze temperaturen de vogels ‘s ochtends alsof het al lente is, het wintersportseizoen moet nog tot bloei komen. Ga jij deze kerst in een witte wereld doorbrengen? Dan zijn een paar stevige boots onmisbaar. Let bij je keuze goed op het profiel van de zool, daarmee voorkom je pijnlijke uitglijders. En een warm vachtje is natuurlijk ook welkom. 

Op de bergenAangezien de Alpen op veel plaatsen nu nog eerder groen dan wit zijn, is het misschien niet eens een gek idee om ook een paar stevige schoenen mee te nemen voor een lekkere wandeling. Laat bergschoenen nou net de must-have van dit seizoen zijn, dus je vindt ze in de leukste varianten. Onze stylist Iris vertelt je in deze video alles over deze trend.

Lekker binnenOf je nu de holidays in Nederland of ergens anders doorbrengt, een sprankelend paar voor die feestelijke dagen kan natuurlijk niet ontbreken. Wissel je warme boots even in voor misschien wat koudere, maar o-zo-mooie pumps. Kan je daarna gewoon weer in je comfy sloffen stappen. Bewaar daar een plekje voor in je koffer, je voetjes zullen je dankbaar zijn.

Heb jij de juiste schoenen al op je inpaklijstje staan? 

Maak hier jouw vakantie-paklijst compleet:

Laarzen          Pumps          pantoffels

Lees ook:
12x winterboots voor mannen          Sjaals om van te houden          De ultieme party items

Anneke
door Anneke
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies