Werk aan je schoen-relatie Rubriek: Tips

Werk aan je schoen-relatie

Je liefde op het eerste gezicht tegenkomen bij Omoda is niet zo lastig. Maar hoe blijf je nou verliefd op je schoenen?

eerste date

De geur van leer komt je tegemoet bij het openen van de schoenendoos. Op dat moment weet je dat dit echt een bijzonder exemplaar is. Natuurlijk wil je dat jouw pareltjes stralen, dus combineer je ze met de perfecte sieraden, bijpassende tas, riem of hoed. En wanneer je dan die perfecte outfit draagt weet je het zeker: deze schoenen zijn liefde op het eerste gezicht.

Bijpassende hoedEnkellaarsjes Roberto D’Angelo EUR 129,00

schoonheid

Je wilt ze natuurlijk graag zo mooi mogelijk houden. Zorg er daarom voor dat je de goede onderhoudsmiddelen in huis haalt. Verwen je schoenen er regelmatig mee. Reinig ze, verzorg ze, bescherm ze. Geef ze wat aandacht, dan zijn ze weer klaar voor de volgende stap in jullie relatie.

Geef aandacht aan je schoenen

De sleur

Het kan natuurlijk gebeuren dat na een tijdje de sleur erin komt. De roze bril gaat af en je schoenen worden steeds meer een vanzelfsprekendheid. Dat is niet erg, want je weet inmiddels dat je op jouw trouwe stappers kan bouwen bij al je outfits. Maar mocht je toch in zijn voor wat verandering, zoek dan niet meteen naar een nieuwe liefde. Bekijk je schoenen weer eens alsof je ze net leert kennen. Om je een handje te helpen zijn deze jamboreeklepjes de ideale oplossing. Het lijkt wel alsof je met andere schoenen wegwandelt en toch voelt het vertrouwd.

De ware

Je relatie is nu inmiddels zo ver gevorderd dat dit toch wel het echte werk lijkt. Als je nog steeds zo gek op ze bent, kan je aan uitbreiding denken. Want je weet nu toch wel zeker dat dit type schoen en jij bij elkaar horen. Wie weet ontmoeten jij en je nieuwe liefde elkaar wel in onze sale. Daar vind je heel wat knappe exemplaren, kan ik je verklappen.

Heb jij al een oogje op een mooi paar?

Shop nu jouw nieuwe prille liefde:
laarzen          accessoires

Lees ook:

Lange laarzen liefde          Poseren als een pro

 

 

Anneke
door Anneke
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies