Voetenkacheltjes Rubriek: Tips

De vachtlaarzen van UGG Australia

Het is weer december, dit betekent kou en waarschijnlijk ook nog sneeuw. Het ideale weer dus om thuis lekker voor de open haard te kruipen met een kop warme chocolademelk erbij, een leuke film aan te zetten en vooral niet naar buiten te gaan.

De truien en vesten worden weer volop uit de kasten gehaald en de dikken sokken worden ook weer in gebruik genomen. Waarschijnlijk zal je met dit weer zelfs de gebreide wollen sokken van je oma waarderen, deze bieden je absoluut warmte en misschien wel wat gekriebel. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om je voeten lekker warm te houden deze winter. Zo zijn bijvoorbeeld de welbekende Uggs nog steeds een must have onder velen.

Ik zelf ben ook een fan van de Uggs en ik draag de mijne dan ook met veel plezier. De meningen over Uggs zijn nogal verschillend, maar het is een feit dat ze echt heerlijk warm zijn. Hier bij Omoda vinden sommigen ze ook echt niet mooi. Gelukkig heb ik ook nog een paar collega’s die het met me eens zijn dat Uggs wel leuk zijn. De rest is nog niet overtuigd, maar wie weet komt dat nog. 

Gelukkig is Ugg niet het enige merk die warmte biedt voor koude voeten. Merken als bijvoorbeeld Mc Gregor, Shabbies, Aqa, Timberland en Le Coq Sportif hebben ook diverse soorten gevoerde laarzen en schoenen in hun collectie. Dankzij deze schoenen kun je alsnog lekker naar buiten zonder dat je voeten in ijspegels veranderen. Door de grovere zolen glijd je niet snel uit en kun je dus heerlijke winterwandelingen maken.

Combineer je warme schoenen of laarzen met een lekkere warme jas, een leuke muts, een sjaal en een paar handschoenen voor optimale warmte. Op deze manier ben je helemaal winterproof en heb je dus eigenlijk geen excuus meer om binnen te blijven zitten!

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies