Vier herfstvakantie met Red-Rag Rubriek: Tips

Vier herfstvakantie met Red-Rag

Al plannen voor de herfstvakantie? Verras je kids en steek ze in een hip nieuw schoentje. Wij hebben alvast de leukste voor je uitgezocht. 

IT’S AUTUMN

Ga deze vakantie lekker naar buiten. De herfstvakantie is de ideale periode om op zoek te gaan naar paddenstoelen, mooie blaadjes en kastanjes. Maar ook de tijd van bladeren schoppen, hutten bouwen en tikkertje spelen met vriendjes en vriendinnetjes. En dat doe je natuurlijk op hippe, stoere schoenen mét kwaliteit. Goed nieuws, Red-Rag heeft ze. 

GOED, BETER, BEST

Red-Rag is een opvallend merk. Lekker eigenwijs en net even anders dan de rest. Verrassende kleuren, glimmende stofjes, leuke prints en allemaal met een stoer randje. Kies voor een sneaker voor je kleine man. En of je nu voor een hoog of laag model, een felle of neutrale kleur gaat, de sneakers zijn cool en altijd goed. Ook de kleine fashionista’s verdienen een te gekke collectie. Kijk maar eens naar al die sneakers, laarsjes en enkelboots. Welke is jouw favoriet? Bekijk de collectie hier.

Red-Rag event

MAGISCHE SCHOENTJES

Fan van Daan, Roos en Sharon van Raak!? Kom dan 31 oktober naar de Omoda-store in Den Bosch voor een leuk feestje. Raak! heeft namelijk een nieuwe schoenenlijn in samenwerking met Red-Rag uitgebracht en dat moet gevierd worden. Dans, zing en ontmoet de meiden. Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina.  

Shop snel, want met Red-Rag aan je voet verveel je je nooit:

Meer red-rag? bekijk de collectie:
meisjes            jongens

LEES OOK:
WANNAHAVE WEDNESDAY BY RENATE            4X MOOI MANNENMERK            ZO ZIEN MANNEN JOU HET LIEFST

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies