Verliefd op Via Vai Rubriek: Tips

Verliefd op Via Vai

Ik vertel je vaak over een persoonlijk favorietje of een lievelings, maar dit keer verklap ik je de gedeelde grote liefde bij Omoda: Via Vai. 

EEN BEETJE VERLIEFD

Vorige week dook Via Vai op in de Wannahave Wednesday van Margot en twee weken terug had Giselle een stel lovely laarzen van het merk op haar wishlist staan. Ook weet ik bijna zeker dat onze Amber nog iets met Via en anders zeker met Vai in haar favorieten heeft gedropt. Ik overdrijf dus niet als ik zeg dat we allemaal een beetje verliefd zijn op de fijne designs.            

Hoe dat komt? Omdat Via Vai de basisprincipes van de Nederlandse vrouw snapt. Iets moois, maar met comfort. Een flinke hak, waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op kan bouwen en vertrouwen. Basic ontwerpen, maar met oog voor detail en trends. Niet over de top, maar puur en au naturel. En tot slot een pasvorm en kwaliteit waar je u tegen zegt. Die combinatie, dat vinden ze hier toch een potje fijn.

ONZE LIEVELINGS

Genoeg gekletst, want wat zijn dan precies de mooiste, leukste en fijnste? Ik vroeg het de experts en dit zijn de ultieme favourites van Amber en Margot:

PS: ER VALT IETS TE WINNEN

Heb je een match? Als je tussen woensdag 7 oktober en dinsdag 13 oktober 2015 bestelt, dan maak je kans op het enige, echte, heerlijke Feel Good-pakket van Via Vai. Dat is pas lekker op de bank ploffen na een drukke dag op je nieuwe schoenen. 
feel good Via Vai

Shop:          collectie van via vai
Lees ook:          Wannahave Wednesday by Margot           Wannahave Wednesday by Giselle

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies