Trots op Tommy Rubriek: Tips

Trots op Tommy Hilfiger

Tiptop voor de dag komen? Met de toffe nieuwe collectie van dit topmerk gaat je dat zeker lukken. Ontdek onze trots: Tommy Hilfiger. 

TrotsTommy Hilfiger, met recht de trots van onze collectie genoemd. Ieder seizoen weet dit merk weer een toppositie te veroveren. Hoe dat kan? Simpel. Door elke keer weer een tof en trendy assortiment schoenen en tassen neer te zetten. Ook in de fall/winter-collectie zien we weer die perfecte mix van toppers en trendzetters.

De toppers uit de Tommy Hilfiger collectie


Toppers en trendzettersToppers als het enkellaarsje, de pump en het regenlaarsje zien we eigenlijk ieder najaar wel terug. Gelukkig maar, want we kunnen niet zonder. Natuurlijk mogen ook trendzetters niet ontbreken, zoals nu het veterschoentje en de blokhak. Tommy weet er wel raad mee en heeft de perfecte mix.


TemperamentBen jij een vrouw met temperament en trots? Dan zijn de high heels van Tommy Hilfiger echt voor jou weggelegd. Op deze pittige hakken sta je lekker stevig in je schoenen. Fashion gaat in deze collectie perfect samen met een beetje comfort. Is sky high niet jou ding, kies dan voor een stevige blokhak.  


Tactisch
Jammer genoeg gaat het najaar vaak gepaard met donkere, regenachtige dagen. No worries, met de regenlaarsjes van Tommy Hilfiger kies je tactisch. Je komt verzorgd voor de dag en je prachtige leren laarsjes worden niet verpest door al die regen. Juist: één plus één is twee. 

Terwijl we nog even genieten van de zomer, staat mijn spaarvarken al klaar. Want die gave laarsjes van Tommy Hilfiger draag ik dit najaar graag met trots aan mijn voeten. En nu wil ik van jou horen: wat zijn jouw toppers uit de nieuwe Tommy-collectie? 


SHOP DE NIEUWE TOMMY COLLECTIE


LEES OOK:

man in de mode            omoda weekly #32            de fan-tas-tische tas

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies