Top 10 nette herenschoenen Rubriek: Tips

Top 10 nette herenschoenen

Het einde van het jaar nadert - en daarmee ook alle gezellige feestjes. Maar wat dragen échte mannen? Pak uit dit jaar en ga van top tot teen op chic. Te beginnen met een goed paar schoenen.

Welk paar perfect is voor jou? Lastig kiezen uit meer dan driehonderd paar nette schoenen. Ik help je graag op weg met een top 10. Maar eerst drie handige keuzetips.  

Keuzetip 1: Kleur

Kiezen begint bij kleur. Draag je jouw nette schoenen onder een pak? Kies dan voor schoenen in dezelfde kleurtoon als je pak of juist voor een sterk contrast. Blauw pak? Kies voor blauwe, grijze of cognac schoenen. Grijs pak? Zwarte, grijze of cognac schoenen passen dan het best. Natuurlijk kun je ook kiezen voor casual. Bij een donkerblauwe jeans matchen cognac of blauwe schoenen het best.

nette schoenen combineren

Keuzetip 2: Model

Naast kleur is ook het model van je geklede schoenen belangrijk. Een hogere schacht oogt bijvoorbeeld vaak iets klassieker. Monks zijn ook klassiek, maar tegelijkertijd heel trendy en opvallender dan de veterschoen. Ben je op zoek naar een basic, kies dan voor een lage veterschoen met weinig poespas.

Humberto collectie Omoda


Keuzetip 3: Match

Het matchen van je riem bij je schoenen is, in tegenstelling tot enkele jaren geleden, geen must meer. Zorg er wel altijd voor dat je look een geheel is. Kies je voor opvallende schoenen, dan is het wel heel tof om een bijpassende riem te dragen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de schoenen en riemen van Floris van Bommel.
Floris van Bommel set

Ik hoop dat je wat hebt aan deze drie keuzetips. En niet te vergeten: de top 10 nette herenschoenen van dit seizoen:


NOG NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

BEKIJK ALLE NETTE HERENSCHOENEN            bekijk alle riemen

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies