Shop méér sneakers Rubriek: Tips

Kleurrijke sneakers van New Balance

Met stip de populairste schoen voor dames en heren: de sneaker. Daarom een heerlijke lijst met een sneaker preview van onze najaar-toppers. 

adidas

De leukste knowhow over het sportieve adidas gaat over het logo. Wil je zeker weten dat je niet per ongeluk de laatste hardloopschoen onder je fashionable outfit draagt? Als het logo het overbekende blaadje is, dan zit je helemaal goed. Dit is namelijk de lifestyletak van het sportmerk. Sta je stevig met een logo van drie strepen? Dan kan je op jouw beauties ook gewoon een rondje atletiekbaan meepakken.

Asics

Asics of Anima Sana In Corpore, een gezonde ziel in een gezond lichaam. Het Latijnse, healthy motto van Asics is natuurlijk super, maar dat ze ook nog eens hip zijn is een nog fijnere combi. Dit topmerk is één van de sportgiganten en hoort tot de top van de wereld als het gaat om designs in sportitems.  

Sporty met een rugtas en sneakers

Nike

Bij Nike begon alles met de sportschoen. Aan de universiteit van Oregan vonden coach Bill Bowerman en hardloper Phil Knight elkaar in het produceren van hoge kwaliteit hardloopschoenen. Nike is divers. Je vindt er de ultieme hardloopschoen én een geavanceerd design voor op het voetbalveld. Maar vergeet vooral de fashionlijn niet. Perfect voor je sportswear look. Dit najaar vind je in de online shop een collectie om van te smullen, voor dames, heren én kids. Met de ultrabekende swoosh op de zijkant en de slogan ‘Just do it’ in mind  loop je helemaal Nike-proof het najaar in. Shop een mooie basic of ga voor opvallende kleuren.

New Balance

Met een geschiedenis in inlegzolen is het niet gek dat de schoenen van New Balance optimaal comfort bieden. In 1906 bedacht William J. Riley een design voor mensen die de hele dag staand werk doen. Die kennis verwerkte New Balance in hardloopschoenen, maar nu dus ook in de fashion-sneakers. Geen promotie via bekende iconen voor New Balance. Zoals ze zelf zeggen: “Endorsed by No one”. Het product zelf is goed en daarom kies jij zelf voor New Balance.

New Balance met vrolijke zool

Reebok

De naam Reebok stamt uit het Afrikaanse dierenrijk, want reebok betekent antilope in het Afrikaans. Dit familiebedrijf produceerde twee eeuwen terug al sportschoenen, met als hoogtepunt een speciaal design voor de Olympische Zomerspelen. Het was ooit de duurste schoen op de Amerikaanse markt, maar in de jaren ’80 werd het sportlabel extreem populair. Sinds die tijd is er wat dat laatste betreft niets veranderd. 

Shop de leukste sneakers online:

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies